Hírek

Varicofix ‚Äď v√©lem√©nyek, √©szrev√©telek, √°r, hivatalos honlapja

A sz√©p √©s karcs√ļ l√°bak ‚Äď b√ľszkes√©ge minden nŇĎ. De n√©ha, dolgoz√≥, vagy kiteszik kor bet√∂lti az izmok nyom√°st a v√©n√°kban, √≠gy azok bŇĎv√≠teni. Varicofix az als√≥ v√©gtagok t√∂bb s√©r√ľl√©keny, mint a nŇĎk. Duzzadt duzzad√≥ erek nem csak rontja a megjelen√©se a bŇĎr√∂n, hanem a magas eg√©szs√©g√ľgyi kock√°zatokat . Zavarok az erek minŇĎs√©g√©t befoly√°solja a desztill√°lt v√©r, √©s k√©pes okozni szervi k√°rosod√°st, vagy ak√°r fertŇĎz√©s. A helyzet orvosl√°sa √©rdek√©ben lehets√©ges mŇĪt√©ti beavatkoz√°s, amikor a sz√∂vetek a kering√©si rendszer erŇĎszakkal h√ļzza, de nem kev√©sb√© kock√°zatos tev√©kenys√©g, ami biztos, hogy hagyjuk a f√∂rtelmes heg. √öjabban azonban, Europen tud√≥sok tal√°ltak a leg√ļjabb univerz√°lis eszk√∂z vissz√©r , amely elnyerte a h√°l√≥zat hatalmas n√©pszerŇĪs√©gre.

K√ľl√∂nleges √Ār !!!. Kattintson √©s n√©zze meg !!!

A mai fel√ľlvizsg√°lat fogunk besz√©lni a fiatal, de m√°r j√≥l ismert kieg√©sz√≠tŇĎ, amely k√©pes otthon vissza a eg√©szs√©ges megjelen√©s√©t a l√°b . Itt az ideje, hogy besz√©lj√ľnk a t√ľneteket Varicofix √©s annak k√∂vetkezm√©nyei a mechanizmus a kieg√©sz√≠t√©st, √©s annak tulajdons√°gait, a k√©sz√≠tm√©nyt a komplex √©s elŇĎny√∂ket, √©s az alkalmaz√°s a v√©tel√°rat. A FŇĎ feladata ‚Äč‚Äčstrong>, hogy v√°laszoljon a k√©rd√©sre: I am vissz√©r vagy ez √°tver√©s?

okai Varicofix

Ez szubkut√°n betegs√©g, mint sokan m√°sok, bizonyos t√ľnetei . Duzzanat √©s neh√©znek, √©gŇĎ √©s bizsergŇĎ f√°jdalom, g√∂rcs√∂k ‚Äď minden √°ltal√°nos√≠tva az elsŇĎ jelei a Varicofix fut. A korai szakaszban lehetetlen ak√°r a szem, vagy speci√°lis berendez√©sek felder√≠t√©s√©re vozbujdeniya v√©n√°k, az eg√©szs√©ges v√©rerek kit√°gulnak n√©ha. Ha m√°r √©szre, legal√°bb egy t√ľnet, akkor a ok gondolni megelŇĎz√©se .

Stage Varicofix:

 1. ElsŇĎ studierektor intraderm√°lis szegment√°lis duzzanat a v√©n√°k. BŇĎv√≠t√©se, zavart a hat√©konys√°ga a haj√≥k, de a patol√≥gia hemodinamika nincs jelen;
 2. A m√°sodik szakaszban a szelepek √©s perforants cs√∂kkentett funkcionalit√°s√ļ miatt neh√©z a v√©r √°raml√°s√°t. ErŇĎs nyom√°s n√∂vekszik a kis saphena v√©n√°k;
 3. A harmadik statesprovides f√°jdalom √©s egy√©b aggaszt√≥ jelek. Hemodinamikai instabil, √©s a vizu√°lisan lehet √©szlelni bŇĎrp√≠r az izmokban;
 4. Az utols√≥ l√©p√©sben a v√©rr√∂g√∂k kialakul√°s√°t, √∂sszetapad√°s√°t √©s k√©sŇĎbb nekr√≥zis a v√©n√°k, hogy vezethet a belsŇĎ v√©n√°s v√©rz√©s.

Az a betegs√©g lefoly√°s√°t viszi nem csak kozmetikai jellegŇĪ . A megjelen√©se daganatok √©s dermatitis k√ľl√∂n√∂sen vezet v√©rz√©s, √©s n√©ha a tromb√≥zist. Ilyen esetekben m√©g egy m√©ly v√°g√°st vesz√©lyezteti az √©leted

Tov√°bb fogunk besz√©lni, hogyan kell a kapcsolatot a gy√°rt√≥val, √©s mi√©rt van sz√ľks√©g√ľnk visszajelz√©st.

teljes m√©rt√©kben igazolja annak k√∂lts√©g√©t, tekintettel arra, hogy vettem akci√≥ k√©t csŇĎ Varicosin. A k√∂zvetlen hat√°s nem jelentkezik, persze, de ugyanaz a Varicofix, gyors nem tudja √°tadni semmilyen m√≥don. K√©t csomag cs√∂kkentett v√©n√°k √©s jav√≠totta a felt√©tel jelentŇĎsen. Olvassa el az √∂sszes term√©k v√©lem√©nyek ()

Kérdések a gyártó Varicofix

vissz√©r agysz√ľlem√©nye hazai v√°llalatok Flavogaster . Ez az, ahol a gy√°rt√≥ a kieg√©sz√≠tŇĎ vizsg√°lt √∂sszef√ľgg√©sben tudom√°nyos fejleszt√©si forr√°sokat. Ahhoz, hogy a kommunik√°ci√≥ a felek k√∂z√∂tt, √©s a bel√© vetett bizalom a vevŇĎ, a szerzŇĎ ad k√©nyelmi szolg√°ltat√°s visszajelz√©st , amely akt√≠van haszn√°lj√°k a vend√©gek a hivatalos honlapon.

Kap egy ingyenes konzult√°ci√≥t visszeres? K√©rdezd meg a vezetŇĎ √∂sszes k√©rd√©sre az √°rut.
Ha a válaszok tetszik, akkor lehet, hogy a megrendelés, jelentéstétel a Manager adatok a szállítás.

kitöltése formák:

 • Find polenta adatot vagy v√°rjon a felugr√≥ ablakban;
 • A megfelelŇĎ oszlopban adja meg a teljes nev√©t, √ļgy, hogy a nyertes a kapcsolatot You;
 • V√°lassza ki orsz√°g√°t;
 • Kil√©p√©s egy √©rv√©nyes telefonsz√°mot, amelyet h√≠vni;
 • Nem kell sok√°ig v√°rni, mert a v√°laszidŇĎ nem t√∂bb, mint 25 perc alatt.

A munkav√°llal√≥, aki fogja h√≠vni, akkor nem csak inform√°ci√≥t tal√°lni, de megy a menedzser rendel√©s. A szolg√°ltat√°s minŇĎs√©g√©t a legmagasabb szinten, mert a piaci seg√≠tŇĎk√©sz √©s udvarias a v√°s√°rl√≥k, a sor √©jjel-nappal , √≠gy h√≠vni, ha nem v√°rt, √©s nem kaptak v√°laszt k√©rd√©seire a kr√©met visszeres sz√°rmaz√≥ Varicofix, majd ism√©telje meg a t√∂lt√©si folyamatot.

A folytat√°st, megbesz√©lj√ľk a mŇĪk√∂d√©si elve a komplex a test √©s milyen egyedi tulajdons√°gait az anyag.

véleményére orvosok visszér

 • Orvos: Kartyshev Vjacseszlav Viktorovich, 44 √©v
 • Specialty: Phlebologist
 • Szakmai tapasztalat: 14 √©v
 • V√©lem√©ny a kieg√©sz√≠t√©s: Mivel a kr√©m vissz√©r akkor gyorsan a duzzanatot √©s f√°jdalmat a l√°bakban. Javasoljuk, hogy a betegeim.
 • √Črt√©kel√©s: aj√°nlom!
 • Orvos: Norev k√∂r√∂m Arganovich, 46 √©v
 • Specialty: Phlebologist
 • Szakmai tapasztalat: 19 √©v
 • V√©lem√©ny a kieg√©sz√≠t√©s: Cream vissz√©r gyorsan seg√≠t enyh√≠teni l√°b f√°jdalom, leverts√©g, duzzanat √©s a f√°radts√°g. Aj√°nlom!
 • √Črt√©kel√©s: aj√°nlom!

A mŇĪk√∂d√©si elve Varicofix

Kor√°bban m√°r r√°j√∂ttek, hogy a Varicofix egy vesz√©lyes megs√©rt√©se a munka az erek. A kieg√©sz√≠t√©s megsz√ľnteti a stagn√°l√°s a folyamatok v√©rkering√©st, duzzanat √©s g√∂rcs√∂k, vezet a norm√°lis anyagcsere-folyamatokat. Kr√©m k√ľlsŇĎ haszn√°latra, mint az akt√≠v komponenseket a bŇĎrbe, j√≥t√©kony hat√°ssal k√∂zvetlen√ľl a v√©rerek, a fesz√ľlts√©g old√°s√°t vele. Anal√≥gok or√°lis adagol√°sra elvesztik hat√©konys√°gukat, mielŇĎtt a v√©n√°s csŇĎbe.

Hasznos tulajdonságai Visszértágulás Varicofix:

 • A kik√ľsz√∂b√∂l√©se f√°radts√°g √©s neh√©znek a l√°bak;
 • Ukreplyalsya √©s n√∂veli a lumen;
 • Hangok √©s regeneriruemost sejtek;
 • megb√≠zhat√≥ v√©delmet ny√ļjt a v√©rr√∂g√∂k;
 • Serkenti az izmok, megtelik energi√°val;
 • Elt√°vol√≠tja bŇĎrp√≠r √©s gyullad√°s, nem maszkol√°s ŇĎket;
 • deodorizes, kisim√≠tja folyad√©k egyens√ļly;
 • normaliz√°lja a mŇĪk√∂d√©s√©t a szelepek √©s kih√ļzza a nyirokcsom√≥k.

Ez nem az eg√©sz tev√©kenys√©g a kieg√©sz√≠t√©st. Mivel felsz√≠v√≥dik a bŇĎrbe, az anyag terjed a f√°jdalmas ter√ľleteken √©s az idej√©t term√©szetesen vissza√°ll√≠tja az eg√©szs√©g√ľgyi erek . By the way, megtal√°lja speci√°lis gyakorlatok Varicofix:

A megvil√°g√≠t√°s ut√°n, akt√≠v nyomelemek k√ľl√∂nb√∂znek a v√©rbŇĎl az eg√©sz szervezetben, gyakorolva megelŇĎzŇĎ hat√°sa.

K√ľl√∂nleges √Ār !!!. Kattintson √©s n√©zze meg !!!

Tov√°bbi fogjuk elmondani saj√°toss√°gai az √∂sszet√©tele a kieg√©sz√≠t√©st, √©s a leg√ļjabb fejleszt√©se a szerkezeti k√©plete elemek.

A készítmény visszér

A v√°laszt√°s az ilyen kieg√©sz√≠tŇĎket, k√ľl√∂n√∂s figyelmet kell ford√≠tani a k√©sz√≠tm√©ny. Szeretn√©m megeml√≠teni, hogy vissz√©r k√©sz√≠tettek egy speci√°lis recept kiz√°r√≥lag term√©szetes alapanyagokb√≥l. Magas hat√°sfok √©rhetŇĎ el az egyens√ļlyt tartalom √©s a teljes hi√°nya vegyszerek √©s a GMO. Ez√©rt m√©g az eg√©szs√©ges emberek √©rdek√©ben a v√©delem biztons√°gos venni a kieg√©sz√≠tŇĎkre Varicofix .

tartalmazza összetételét visszeres elemek :

 • alg√°k kivonat erŇĎs√≠ti a falak, √©s n√∂veli az erek, n√∂vekszik a t√°vols√°g k√∂z√∂tt√ľk;
 • A koncentr√°tum cik√≥ria nem teszi lehetŇĎv√©, hogy n√∂vekszik mell√©k√°gai a v√©n√°k, v√©ralvad√°sg√°tl√≥ √©s fek√©lyek;
 • A gr√©pfr√ļtl√© t√°pl√°lja a bŇĎrt, √©s enyh√≠ti irrit√°ci√≥t;
 • Rosemary extraktumot enyh√≠ti duzzanat √©s gyullad√°s, felgyors√≠tja a regener√°l√°si folyamat a sejtek szintj√©n;
 • Hood szkval√©n t√°pl√°lja az izmokat energi√°val, elt√°vol√≠tja a terheket √©s a tejsav termel√©s
 • Oil red palmyrenorum munk√°j√°nak minden szakasz a haj√≥, mely szerint a helyi anyagcser√©t √©s serkenti a teljes k√©miai √∂sszet√©tele nyirok.

A k√©sz√≠tm√©ny komponenseit √ļgy Vissz√©rt√°gul√°s m√°r gondosan kiv√°lasztott nem csak az√©rt, mert a gy√≥gy√≠t√≥ tulajdons√°gait azok tulajdons√°gait, hanem a fŇĎz√©shez ide√°lis szerkezetŇĪ. A modern megk√∂zel√≠t√©se design viselt gy√ľm√∂lcs: k√∂sz√∂nhetŇĎen a szinergikus elj√°r√°s egy megerŇĎs√≠t√©se √©s kiterjeszt√©se a tulajdons√°gait az elemek n√©lk√ľl, kataliz√°torok √©s tart√≥s√≠t√≥szerek.

A k√∂vetkezŇĎ fel√ľlvizsg√°lat megmondja, hogy az elŇĎny√∂ket a kieg√©sz√≠t√©st.

Az elŇĎny√∂k a kieg√©sz√≠tŇĎ Varicofix

K√ľl√∂nleges √Ār !!!. Kattintson √©s n√©zze meg !!!

Selection vissz√©r indokolt, mert a h√°tt√©rben a gy√≥gyszert√°r versenyt√°rsai, ez nem egyenlŇĎ. Ez a kieg√©sz√≠t√©s lehet elhagyni l√©zer koagul√°ci√≥ , ami hosszadalmas elj√°r√°s. A gy√≥gyszeres kezel√©s ellent√©tben a l√©zeres mŇĪt√©t, kezeli a v√©n√°s vissz√©r b√°rmely szakasz√°ban , √©s nem veszi figyelembe a beteg √©letm√≥dj√°t.

Az elŇĎny√∂k a kr√©m:

 • Nem tartalmaz vegyi anyagokat;
 • Nem rendelkezik semmilyen mell√©khat√°st alkalmaz√°s ut√°n,
 • A p√≥tl√©kot megelŇĎz√©s√©re;
 • √©sszerŇĪ k√∂lts√©gek vissz√©r mindenki sz√°m√°ra el√©rhetŇĎ;
 • Nem ig√©nyel mŇĪt√©ti beavatkoz√°st, alkalmas otthoni alkalmaz√°s;
 • A jelenl√©te pozit√≠v v√©lem√©nyt az internetes oldalakon;
 • A term√©k aki j√≥v√°hagyott √©s hiteles√≠tett megfelel a nemzetk√∂zi szabv√°nynak;
 • A glob√°lis hat√°sa van a szervezetre;
 • megv√°laszt√°sa a tapasztalt orvosok √©s szakemberek √°ltal√°nos gyakorlat.

Ez a kr√©m van egy h√°tr√°nya ‚Äď a gy√≥gyszert√°rakban vagy a piacon vissz√©r nem elad√≥ √©s lehet v√°s√°rolni csak a hivatalos oldalon. De ez semmi rossz, mert a gy√°rt√≥ k√ľldi az √°rut post√°n, b√°rhol a vil√°gon.

Miut√°n a cikket a hozz√°sz√≥l√°sok val√≥di v√°s√°rl√≥k mondani ezt a term√©ket, √≠gy ne felejts√ľk el a olvasni a megjelen√≠t√©sek a t√∂bbi felhaszn√°l√≥.

A k√∂vetkezŇĎ fogunk besz√©lni megfelelŇĎ haszn√°lat√°t, √©s az esetleges ellenjavallatok.

√Črt√©keld az elŇĎnyei vissz√©r (becs√ľlt 27 fŇĎ)

, hogy kitŇĪnj√∂n a sz√ľrke t√∂meg √©s megerŇĎs√≠tik az ig√©nyelt eredm√©nyek, Vissz√©rt√°gul√°s kit√©ve s√ļlyos tesztek . Az egyik klinik√°k a moszkvai int√©zet vizsg√°latot v√©geztek 1000 √∂nk√©ntes betegek. Fel√ľgyelete alatt a k√≥rh√°zi szem√©lyzet, ŇĎk √°tadni a minim√°lis term√©szetesen √©s elmondani a vil√°gnak az igazs√°got errŇĎl az eszk√∂zrŇĎl. Mi t√∂rt√©nt a tud√≥sok bemutatott form√°j√°ban felfedve statisztika.

Az eredm√©nyek a ellenŇĎrz√©sek:

 • Minden 100% n√©lk√ľl includenulls a felt√©tele a v√©n√°k √©s az idegrendszer;
 • 95% -√°n√°l Vissz√©rt√°gul√°s megszabadult a duzzanat a szekunder tart√°ly,
 • A 90% v√©dekezni a fertŇĎz√©s kock√°zat√°t a v√©r;
 • csaknem 75% -√°n√°l m√°r nincs sz√ľks√©g az ism√©telt kezel√©s;
 • Az az √°llapot, a bŇĎr √©s a belsŇĎ sz√∂vet vissza√°llt minden betegn√©l;
 • Nem volt semmilyen panaszt a sz√∂vŇĎdm√©nyek.

Amint a szakemberek produkt√≠v sikeres bizony√≠t√°si kider√ľlt , mert a term√©szetess√©g a tartalom . Nem gy√≥gy√°szati ‚Äč‚Äčkieg√©sz√≠t√©s a Varicofix ne ism√©telje meg ezt, mert a primit√≠v k√©mia √©s szerkezet√©t. Ez a siker felt√©ve, hogy a gy√°rt√≥ a vil√°g elismer√©s√©t az Eg√©szs√©g√ľgyi Vil√°gszervezet. Ez egy univerz√°lis √°tt√∂r√©s az orvostudom√°nyban! De ahhoz, hogy hasonl√≥ eredm√©nyek el√©r√©se csak akkor lehets√©ges a megfelelŇĎ haszn√°lata sor√°n, amelyre mi fog k√©sz√≠teni √Ėn a k√∂vetkezŇĎ szakaszban.

T√°rsaik VaricoseGel Varicofix Varius

Anal√≥g Varicosin m√©g egy hat√©kony kieg√©sz√≠tŇĎje a Gel Varicofix Varius. Ez a term√©k nem tartalmaz vegyi anyagok, szintetikus √∂sszetevŇĎk, hormonok √©s sz√≠nez√©kek, valamint ŇĎ k√©pes egy kezel√©st, hogy visszat√©rjen a beteg eg√©szs√©g√©re. Gel Varius alakult Eur√≥p√°ban azzal a c√©llal, nem csak a megelŇĎz√©s, hanem kezel√©s√©re Varicofix. v√©lem√©nyek a val√≥s v√°s√°rl√≥i ezt az eszk√∂zt tal√°l minket alj√°n a fel√ľlvizsg√°lat, mi√°ltal egy pozit√≠v hat√°sa Varius.

Használat utasításokat Varicofix

B√°r a egyszerŇĪ √©s k√©nyelmes alkalmaz√°s Varicosin sz√°rmaz√≥ Varicofix semmik√©ppen ne hagyja figyelmen k√≠v√ľl a mell√©kelt utas√≠t√°sokat. B√°rmilyen gy√≥gyszerel√©s ellenjavallatok, √©s ha haszn√°lja a kr√©met m√°s c√©lra, akkor a nem a k√≠v√°nt hat√°s el√©r√©s√©hez . Alkalmaz√°sa megengedett a lak√°sban, √©s a kibocs√°t√°s ut√°n az orvos a rendszer klinikai elj√°r√°sok.

A felhasználó kézi Visszerek:

 1. MielŇĎtt ig√©nyeinek l√°bait megmosni meleg vodoyu sz√°raz t√∂r√∂lk√∂zŇĎvel;
 2. Squeeze egy kis mennyis√©gŇĪ kr√©m alkalmaz√°s√°t, a bŇĎr√∂n az als√≥ v√©gtagok √©s egyenletesen oszlik;
 3. A krémet kell dörzsölni masszázs mozdulatok, ezért gyorsabban felszívódik;
 4. Ismételje meg az eljárást naponta kétszer kezelésére. A minimális 28 nap;
 5. Enged√©lyezett ispolzovatblizhny nŇĎk √©s szoptat√°s ideje alatt. Tart√≥zkodj a kr√©m jelenl√©t√©ben ny√≠lt sebek;
 6. recept n√©lk√ľl kaphat√≥, √©s nem okoz f√ľggŇĎs√©get.
 7. OL>

  A gy√°rt√≥ √°ltal megadott vissz√©r sz√°rmaz√≥ Varicofix, az eredm√©ny fog bek√∂vetkezni ut√°n n√©h√°ny alkalmaz√°s, de a sor√°n kell befejezni , hogy nem indul √ļjra. B√°rmilyen k√©rd√©se van a legjobban kezelni az orvos√°val vagy forr√≥dr√≥t visszajelz√©st.

  Ne feledje Akkor kérjen visszahívást.

  Kap egy ingyenes konzultációt visszér? Kérdezze a menedzser összes kérdésre az árut.
  Ha a válaszok tetszik, akkor lehet, hogy a megrendelés, jelentéstétel a Manager adatok a szállítás.

  Az utols√≥ fejezetben √∂sszegezz√ľk az utols√≥ sor √©s ossza meg ezt a helysz√≠nt, ahol a legj√∂vedelmezŇĎbb √©s biztons√°gos Meg lehet v√°s√°rolni a kieg√©sz√≠tŇĎ n√©lk√ľl kez√©be csal√≥k.

  ár és hol kell vásárolni visszér?

  Vissz√©rt√°gul√°s Varicofix ut√≥bbi idŇĎben megjelent, √©s egy t√∂k√©letes gy√≥gy√°szati ‚Äč‚Äčeszk√∂zt . MielŇĎtt a term√©kek bemutat√°s√°ra a vil√°gpiacon, a gy√°rt√≥ l√©trehozott hivatalos term√©k honlapj√°n, ahol szem√©lyesen is r√©szt vesz az mag√°nszem√©lyek. A web tele van hazugok hajland√≥ semmit tisztess√©gtelen p√©nzt keresni. Leple alatt a v√©djegy, rontj√°k a h√≠rnev√©t az elad√≥, √≠gy az al√°bbi utas√≠t√°sokat.

  készítése rendelés:

  1. A hivatalos honlap jobb felsŇĎ sark√°ban, add meg a szem√©lyes adatokat (n√©v √©s sz√°m), √©s beny√ļjtja a k√©relmet;
  2. Várjon egy ideig, hívja a szakember;
  3. a megrendel√©st, miut√°n megbesz√©lt√©k a folyamat √©s a sz√°ll√≠t√°si idŇĎ az √Ėn r√©gi√≥ban;
  4. √Črkez√©skor az √°ruk, √©s gyŇĪjts√ľk √∂ssze, √©s fizet √©rte a helyi posta;
  5. Ossza meg történetét a krém visszér az alábbi megjegyzéseket.
  6. OL>

   Sz√°ll√≠t√°s v√©gzik b√°rhol Europen F√∂der√°ci√≥ Eur√≥p√°ban √©s a F√ĀK sz√°m√≠tott 21 munkanapon bel√ľl. Az √°ra gy√≥gyszert 1, de abban a pillanatban, √©szbont√≥ kedvezm√©ny, a megrendel√©s sor√°n egy csomagban ker√ľl csak 99 ‚Ķ . Korl√°tozott k√©szlet, √≠gy siess!

   Rendel√©s m√°s forr√°sokb√≥l a saj√°t felelŇĎss√©g√©re. Garancia √©s minden sz√ľks√©ges a minŇĎs√©gi bizony√≠tv√°ny √Ėn hajland√≥ biztos√≠tani a csak a hivatalos honlapon . Nem rekl√°mozni vissz√©r sz√°rmaz√≥ Varicofix, a fel√ľlvizsg√°lat kiz√°r√≥lag t√°j√©koztat√≥ c√©llal.

   Légy óvatos, mert a hamisított vizuálisan hasonló az eredeti, de annak alkalmazása nem ad semmilyen eredményt. Köszönöm a figyelmet!

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gr√©ta-t, de a legfontosabb k√©t dolog, amit tudni kell, hogy az optimista √©s prec√≠z, term√©szetesen bar√°ts√°gos, szeml√©lŇĎdŇĎ √©s racion√°lis, de kisebb d√≥zisokban, √©s gyakran elk√©nyeztetik a nem √©rz√©ketlen szok√°sok is.

Az optimizmusa azonban, ami√©rt gyakran im√°dj√°k. A bar√°tok gyakran sz√°m√≠tanak r√≥la √©s romantikus term√©szet√ľkre a sz√ľks√©g idej√©n.

Persze senki sem t√∂k√©letes, √©s Bogd√°nnak sz√°mos hib√°ja van. A tisztess√©g √©s az instabilit√°s hajlamos az √ļton j√°rni, b√°r ink√°bb szem√©lyes szinten, mint m√°sok sz√°m√°ra.

Szerencs√©re a pontoss√°ga √°ltal√°ban ott van, hogy enyh√≠tse a f√ļj√°sokat."

Még szintén kedvelheted...