Smartwatch A1 - karóra, vélemények, ár, hol lehet megvásárolni, összetevők, hogyan működik?
Hírek

Smartwatch A1 – karóra, vélemények, ár, hol lehet megvásárolni, összetevők, hogyan működik?

Ma még egy másolatot az Apple Watch – SmartwatchA1. Ez a példány az intelligens karóra nem az első kísérlet a mi kínai testvérek, hogy valami hasonló a modul több híres márka. De nem ez a legrosszabb. Összehasonlítva a korábbi GT verzió 08 – ők lettek a modern és megbízható.

A design a gyártók nem

Különleges Ár !!!. Kattintson és nézze meg !!!

zavarta, és csak másolt az Apple nézni, de szerényebb képességekkel. Ahhoz, hogy a versenyt az eredeti, ők igazán, hogy honnan. Üzlet Kínában az ár kezdődik $ 9. vettem az AliExpress itt.

Felszerelés

Az óra jött csomagolt egy aranyos doboz fából készült. Ez a csomag nem kell szégyenkeznie bennük még senkinek.

Belül minden szabvány: az óra egy műanyag zacskóba, egy rövid útmutatót kínai és angol nyelven, és egy nagyon hosszú USB kábel – micro USB, több mint 20 cm.

Az óra eset alumínium, a nedvesség és a por ellenálló, műanyag hátlap, készült a színe a szíj. Ez történt a puha szilikon, és lehet választani az öt színben: fehér, fekete, kék, zöld, piros. A kapocs volt a szokásos, és azt hiszem, idővel elhasználódik, de míg az óra ülni nagyon szorosan.

Menü több nyelv, orosz nyelv. Eltérően a korábbi modellek, fordította elég jól.

Egység méretei – 49mm * 40mm * 11mm.

A főbb jellemzői a SmartwatchA1

Ne várjuk a nyitvatartási néhány szuper teljesítményt. A költségvetési MTK 6261 CPU, 128 MB RAM és 64 MB belső memória, amely bővíthető keresztül micro SD. Amikor a gyártó kérésére a támogatott kártyák akár 32 GB. 16 GB-os kell dolgozni anélkül, hogy kérdéseket.

Kijelző itt az LCD egy átlója 1,54 és a felbontása 240 * 240 pixel. A képernyő körül meglehetősen széles keretben. Az érzékelő ezeket az órákat nem kérdés, amely érték a tökéletesen ment. A fényerő és a kontraszt elég. De a látószög pedig nem olyan jó. Még egy kis tilt a kép meglehetősen torz.

Kapcsolt karóra okostelefonok Android és IOS. Kommunikáció a smartphone Bluetooth 3.0. Azonban a közelmúltban nem lesz elérhető az összes funkcióhoz. Például nem tudja

Különleges Ár !!!. Kattintson és nézze meg !!!

irányítani a kamerát, és nem lesz elérhető üzenetküldés. Általában azok a funkciók, amelyekhez plug-in telepítése. Okostelefonokon futó Android letöltheti az alkalmazást a Play Áruházból, a QR kódot az óra menüben.

Egy másik jellemzője a SmartwatchA1 az a rés a SIM-kártyát. Egy SIM-kártya az eszköz bekapcsol, a sort a csuklóját mini okostelefon. Külső hangszóró és mikrofon lehetővé teszi könnyű beszélni, mint egy normál mobiltelefon. Akkor is kap, és SMS-ek küldését. Akkor is megy az interneten, de nagyon alacsony sebességgel.

Mit tud SmartwatchA1

csatlakozás nélkül okostelefon egy óra naptárral, ébresztőóra és számológép gomb, amely mikroszkopikus, hogy így legyen szokva. Tudod hallgatni a zenét távolról, a telefon vagy flash meghajtót.

Beépített kamera 0,3 MP lehetővé teszi, hogy

a képeket a készülék. De a legvalószínűbb bekapcsolni egyszer. A kép minőségét kapunk olyan, hogy elvesztette minden vágya, hogy kapcsolja be. De a kapcsolat a smartphone, akkor távolról irányítani a kamerát, és még kimenetét egy órát monitor.

A párosított mobil, akkor használja őket, mint egy headset is a karóra kap SMS üzeneteket és értesítéseket. Mégis lesz megtekinthető a hívások naplót és a címjegyzék.

From „fitness” funkciók SmartwatchA1 egy félig – automatikus lépésszámláló. Egy nagyon hasznos lehetőség, de az eredmény nem túl pontos, és meg kell bekapcsolni és kikapcsolja. Az alvás felügyelet működik, mint egy időzítőt. Elalvás azt kell tartalmaznia, és éber ki. A meghatározás alvási szakaszok, persze, nem, nem. Azt is testre emlékeztető tevékenységet. Nézd nem veszi figyelembe, hogy Ön mozog-e vagy sem, és csak, hogy a jelet egy bizonyos idő után.

autonómiáját.

Egyél SmartwatchA1 akkumulátor kapacitása 380 mAh. Teljes töltési idő 1-2 óra. Készenléti tud biztosítani akár 7 munkanapon belül, és körülbelül 2 napig ha használják a smartphone.

A végén

SmartwatchA1 sok hozzá hasonló

Különleges Ár !!!. Kattintson és nézze meg !!!

van annak hasonlóság a modult az „Apple” márka. Számos funkciók és olcsó. Ebben az árkategóriában, a versenytársak már szinte nincs A1. Kivéve, hogy DZ09. A felmérés a következő okos órák is találhatók itt.

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is.

Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején.

Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára.

Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Még szintén kedvelheted...