Realquit – vélemények, észrevételek, ár, érdemes megvenni?

[Total:    Average: /5]

eszközök közül, amelyek hozzájárulnak azok, akik úgy döntöttek, hogy leszokik a dohányzásról, megjelent beállított terápiás masszázs a biológiailag aktív pontok a fül a kereskedelmi név Realquit. Ez nem egy innovatív megoldás általános, hanem új Európa számára a döntés, mint azt a dohányzásról való leszokás. Realquit – két biomagnets elhelyezett speciális pont a fül. Tény, hogy ez akupunktúrás nyomás pontok a fül, azaz a fülkagyló.

A módszer alapján realquit

Auriculariaceae egyik alternatív gyógymódok, hogy elterjedt, mivel az ötvenes évek közepén a XX század erőfeszítései révén a francia kutató, neurológus Field nogie (Paul Nogier).

Mivel az egyik szakértő frenológia, Paul nogie kifejlesztett egy módszert, amelynek lényege az volt, hogy a fülkagyló egy vetülete a helyét a magzat a méhben, és mindegyik pont a fül megfelel egy különösen testrész vagy szerv. Akkor Pál nogie kompozit hivatkozási pont a fülkagyló, amelyet fel lehet használni kezelésére.

, a túlfeszültség érdeklődés auriculotherapy jött a nyolcvanas években az Institute of reflexológia végeztek a kapcsolódó kutatás-ben megjelent Atlas biológiailag aktív pontok a fül. Körülbelül ugyanabban az évben az érdeklődés a auriculotherapy mutatta orvosi tudományos, kutatási és klinikai központok Európában és az USA-ban elvégzett klinikai kettős vak kontrollált vizsgálatban, amely azt mutatta, hogy bizonyos esetekben az ezen eljárás alkalmazása az akupunktúra volt elég hatékony.

A módszer leírását

A aurikulorefleksoterapii hatással van az aktív pontokat lehet tenni különféle Arsenal inger eszközök: akupresszúrás ujjal, akupunktúra, moxibustion, elektromos ingerlés és az irányított hatása a mágneses mezőt.

Mi mágnesek rendszerében Realquit. Szerint a gyártók ezt a rendszert, a nyomás a bizonyos pontot a külső fül egyenértékű iglorefleksoterapevta hatásokat, ami aktiválás specifikus gócok az agy felelős sóvárgás a cigaretta és egyre öröm a dohányzás.

Expozíció végezzük két biomagnets, borított arany ~ 24 karátos. Túlbuzgóság (attól függően, hogy a párt talált fehér arany ), szükséges, hogy fokozza a vezető tulajdonságai mágnesek és védi a bőrt a lehető irritáció nemesfém, nem okoz kivonatolás a bőr, nem nem okoz allergiát.

A típusú Realquit

 1. A szokásos túlbuzgóság, és különböző méretekben.
 2. szélesztünk fehér arany és az azonos méretű.
 3. A kétféle fedezet alatt értékesített egy alternatív név – Smokeclips.
 4. OL>

  A hatékonyság mind a három változat gyártási ugyanazt .

  biomagnifikáció szerepét aktivátorok biológiai pontokat. Vannak rögzítve egy bizonyos helyen, a hely és a meghatározási módszerét a rögzítési pontok kapcsolódnak a felhasználó, és tartsa a mágnesek kizárólag kölcsönös vonzás. Tehát, az egyik előnye az Realquit ™ non-invazív, azaz nem károsítja a bőrt.

  két mágnes található a külső fül: mágnes nagyobb látogatott a belső oldalán a fülkagyló, majd kívülről, így a mágnes kisebb, és rögzíti a Realquit rendszer külső fül. A mágneseket viselt 2-4 órát naponta. Javasoljuk, hogy viselni őket során a többi órán át.

  Ellenjavallatok realquit

  viselése Realquit terápia beállítása nem ajánlott terhes nők, és a betegek telepített pacemakert, defibrillátort, beültetett pumpák folyamatos inzulint, más elektromos készülékek.

  Előnyök realquit

  Amellett, hogy a non-invazív előnyei közé tartozik a relatív a rendszer rendelkezésre állását – eladta az interneten keresztül, és a hálózat forgalmazók. A Realquit rendszer pszichológiai támogatás leszokni a dohányzásról – különösen a saját képességeikben nem biztos.

  Set Realquit felvihető bármilyen alkalmas időpontban, nem igényel előzetes konzultáció az orvossal. Ugyancsak nem tartoznak diéta vagy korlátozások vagy egyéb fizikai aktivitás, nem korlátozhatja életmód. Használja Realquit kompatibilis más terápiák és gyógyszerek.

  Manual realquit

  Realquit használata ajánlott 2-4 óra egy nap. Sokan vannak mágnesek 1-2 óra reggel és 1-2 órát délután vagy lefekvés előtt. Ezek a mágnesek készülnek két különböző méretű, kisebb átmérőjű kell elhelyezni előtt a fül, és több rendre a hátoldal felől.

  Mivel a kölcsönös vonzás a mágnesek szorosan tapadnak a fül. Használat előtt Realquit ®, meg kell mosni, és száraz kézzel. Állj a tükör előtt (ha ez a mosogató fölé, zárja be a csatorna, annak érdekében, hogy ne veszítse el a mágnes), helyezze a mágnest a jobb fül területén Oreo, ahogy az ábrán látható. Figyelem. Ha Ön balkezes, akkor a mágnesek kell helyezni a bal fülét.

  Ha megüt egy érzékeny pontot, és úgy érzi, a fájdalom, a helyét a mágnesek kissé változik az aktív területen enyhítésére kellemetlenséget. Vagy mozgassa ezekre alternatív zónák, vagy a másik fül. Is, akkor akár el is távolíthatja a mágnesek egy pár órát, és viseld később.

  Ha azt tapasztalja, a vágy, hogy füst és egyéb negatív tényezők, mint például a szorongás, az éhezés, depresszió, stb, és ez nem jár a mágneseket, akkor nyomja meg finoman masszírozza, vagy az aktív zóna a fülben 30-60 másodpercig.

  A mágnesek Realquit 6-7 nap, melynek során Ön továbbra is dohányzik, mint általában, vagy csökkentsék az elszívott cigaretták számát, vagy leszokni a dohányzásról. Ha mégis inkább a dohányzás közben mágnesek segítségével, hogy feladja cigaretta van szüksége a végén a 7. nap, de továbbra is használni Realquit ®. Legvalószínűbb után 4 hét rendszeres használat után, a mágnesek, nincs szükség többé.

  Fontos!

  Abban az esetben, Realquit nem működik olyan hatékonyan, mint amit jónak látsz, ne használja, majd próbálja leszokás néhány napon belül.

  Legyen ez egy válás?

  Ez a kérdés gyakran kérdezték az emberek, akik megszokták, szkeptikus a lelkes biztosítékot a különleges tulajdonságait eszköze dohányzás. A mágneseket Realquit – nem csodaszer, és nem is egy mágikus gyógyszer. Ez egy hatékony eszköz a megvalósítása a szándék, hogy hagyjon a káros szokás, ható fiziológiai szempontból.

  enyhítése pszichikai függőség, a mágnesek nem lehet, csökkentve annak szükségességét, nikotin és blokkolja az ízlelőbimbók, valamint megfosztja a szokásos öröm Cigarettázott. Leszokó Realquit segít csak azokat, akik elhatározták, hogy búcsút cigarettát, és jó motiváció erre.

  ;

  Hogyan lehet megkülönböztetni a hamis az eredeti?

  Ha vásárolni Realquit legyen óvatos a hamisítványok. Tény, hogy ez könnyű, ha tudod, hogy a lista különbség az eredeti a hamisított.

  Eredeti Hamis a vásárlás helye – a hivatalos honlapján a gyártó vagy a megrendelőlap below.No linkeket a site.Quality termékek csomagolásán. A csomag egy laminált felületű színes nyomtatás két oldalán kiváló minőségű. Csomagolás tartozik a nyomtatott, az alacsony minőségű termékek. Színes kép csak az egyik oldalon. Csomagolás nincs lakk coating.The termék a felhasználói kézikönyv, a két változatban kapható – angol és olasz nyelvű kötet 32 ​​p.Manual egy fénymásolat az eredeti beállítás a rossz quality.The mágnesek különböző méretű, azok tökéletesen smooth.Magnets az azonos méretű, recés élek, úgy, hogy azok is jelentős discomfort.Plating mágnes – arany (fehér és sárga) .Externally, a mágnes úgy néz ki, mint a fehér metal.The csomag egy speciális kártyát, amelyen a mellékletet, és elhelyezése a mágnesek azonos mindkét sides.Coincidence minta és helyét hiányzik.

  Eladom Realquit és a dohányzásról való leszokás örökre

  megvásárolható biomagnifikáció van Realquit az online boltban a hivatalos gyártó legalacsonyabb áron Indiában. Ezen felül, akkor kap további ajándékokat a partner. Szállítás bármely szomszédos országokban: Lettország, Litvánia, Észtország, Németország, Ukrajna, Fehéroroszország, Moldova, Grúzia, Örményország, Azerbajdzsán, Kazahsztán, Kirgizisztán, Tádzsikisztán, Üzbegisztán, Türkmenisztán. A korlátozott időre szóló ajánlat!

  ;

About Kelemen Gréta 396 Articles
"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."