Partner közzététel

Tekintse meg a teljes affiliate k√∂zz√©t√©telt a kompenz√°ci√≥√©rt √©s a hirdet√©sek elhelyez√©s√©√©rt a bev√©telek elŇĎ√°ll√≠t√°s√°hoz.

A 2018-as friss√≠tett szerkesztŇĎi, hirdet√©si √©s szponzorok politik√°ja is megtekinthetŇĎ.

Rem√©lve, hogy megfelel a WHO ir√°nyelveinek, azt szeretn√©nk, ha tudat√°ban vagyunk, √©s k√©rj√ľk, vegye fel a k√∂vetkezŇĎket a hirdet√©sekkel √©s a term√©kre mutat√≥ linkekkel kapcsolatban ezen az oldalon:

B√°rmely / a webhelyen tal√°lhat√≥ √∂sszes link (a linkel√©s√ľnk legt√∂bbje belsŇĎ, hogy keres√©si √©rt√©ket adjon hozz√° az adott term√©khez / elŇĎnyh√∂z) affiliate linkek, melyeket bizonyos t√©telek elad√°s√°b√≥l kis jutal√©k kaphat (az √°r ugyanaz marad az √Ėn sz√°m√°ra ).

A webhely √ľzemeltet√©se a kapcsol√≥d√≥ k√∂lts√©gekkel √©s a t√°rhelyre vonatkoz√≥ k√∂vetelm√©nyekkel j√°r, annak √©rdek√©ben, hogy fenntarts√°k ezeket a hirdet√©seket, √©s az affiliate linkek egy m√≥dja annak, hogy ellens√ļlyozz√°k ezeket a k√∂lts√©geket.

Minden term√©khez kapcsol√≥d√≥ affiliate link (k√∂zvetlen√ľl nem k√≠n√°lunk term√©keinket) valami, amit felhaszn√°ltunk vagy kutattak, √©s k√°rtalan√≠t√°s n√©lk√ľl is t√°mogatjuk vagy aj√°nljuk.
A tartalom nagy r√©sz√©t az eg√©szs√©gi √°llapotra √©s a wellnessre √∂sszpontos√≠tjuk, de √©les szemmel tartjuk mindazt, ami √ļgy tŇĪnik, jav√≠thatja vagy kiemelheti a jobb √©letet √©s a l√©tez√©s minŇĎs√©g√©t.

A teljes √°tl√°that√≥s√°g √©rdek√©ben hirdet√©sek vannak a cikkek tetej√©n, oldals√°vj√°ban, tartalm√°ban √©s alj√°n. Pr√≥b√°ljuk, hogy a legjobban minden kedves virtu√°lis l√°togat√≥nknak jobb v√°laszt adjon, mint mielŇĎtt felkeresne minket. A minŇĎs√©g mindig is a mi elsŇĎbbs√©g√ľnk volt, ez√©rt optim√°lisan szeretn√©nk mŇĪk√∂dni a teljes k√∂rŇĪ √°tl√°that√≥s√°ggal a hirdet√©si √©s bev√©teli modell√ľnkkel kapcsolatban.
K√©rj√ľk, h√≠vja fel a kapcsolatot √©s t√°j√©koztassa vel√ľnk, hogyan lehet jav√≠tani. Az√©rt vagyunk itt, hogy seg√≠ts√ľnk (√©s v√©dj√ľk) az √Ėn eg√©szs√©g√©t √©s wellness√©t oly m√≥don, hogy az emberek megosztani tudj√°k tapasztalataikat, vagy k√©rd√©seket tehetnek fel a gyakorlati term√©kek sz√©les sk√°l√°j√°r√≥l √©s az √©letet n√∂velŇĎ megold√°sokr√≥l.