Hírek

MagnuFuel – vélemények, észrevételek, ár, érdemes megvenni?

Gazdaságos üzemanyag MagnuFuel nemrégiben felrobbant az internetes közösség a téma, hogy az akvizíció ennek a csodálatos eszköz, amely lehetővé teszi nem csak üzemanyag-takarékos, hanem nagyban javítja a vezetési teljesítményt a járművet. De ez valójában?

végre megérteni a helyzetet, elemzik a működési elve MagnuFuel, vessen egy pillantást az előnyeit használja ezt előmelegítő, ismeri annak értékét, valamint nézze meg a vélemények a szakértők és a hétköznapi vásárlók. Mivel az egyetlen módja annak, hogy választ minden kérdésre: FreeFuel, válás, vagy a tiszta igazság?

Milyen ígéretet MagnuFuel?

A gyártó az előmelegítő kijelenti, hogy FreeFuel már régóta nagy az igény Európában és az Egyesült Államokban, azonban ellenőrizni értékeléseket üzemeltetési tapasztalatok eszközök a külföldi autósok még.

Továbbá meg kell jegyezni, hogy a készülék könnyen takaríthat meg akár 20% üzemanyag járművek, például autók és teherautók, autók személyszállítás, motorkerékpár, vízi közlekedés, stb.

Ezt MagnuFuel eltér a versenytársaival annak, hogy a hatás az alkalmazás egyaránt érvényes a kétféle belső égésű motorok, illetve munka mind a benzin és a gázolaj.

Hogyan működik MagnuFuel?

gazdaságos üzemanyag MagnuFuel konstruktív terv áll, két mágnes alapján létrejött ötvözetből neodímium (Nd), vas (Fe) és a bór (B), amelyek nagyfrekvenciás mágneses mező, képes hasítani a molekuláris láncok szénhidrogének kisebb részecskéket, ezáltal aktiválják őket.

A cég szerint, zöld stílus, a szénhidrogén-keverék hatása alatt a hőmérséklet-ingadozások időről időre szerződések és kitágul, és az atomok képeznek molekuláris hálózatok. Emiatt, ezek nem az oxigénnel dúsított, amely csökkenéséhez vezet a oktánszámú benzin vagy dízel üzemanyag, valamint az üzemanyag teljesen elfogy.

Az viszont, MagnuFuell megoldja a fenti problémát alapuló mágneses hatások csoportosításával a szénatomok egymástól elválasztani.

Ezért biztosító jelentős növekedést a motor teljesítményét, növeli a tartósságot és a hatékonyságot, valamint csökkentve a károsanyag-kibocsátás a légkörbe.

Ahhoz, hogy megfelelően használja a funkciók FreeFuel csak egy műanyag bilincs, telepítse a tartozék egy csövön benyújtásának üzemanyag, és ez, sőt, mindent. Szükséges rögzítő elemeket szállított terméket, ha annak érdekében, hogy itt van:

Az előnyök a economizer MagnuFuel

Ennek alapján egy sor tanulmány, amelyet a gyártó azt mondja, FreeFuel egy listát a pozitív tulajdonságok:

  • jelenlétében a lendület hatás, ami abban nyilvánul után azonnal a rögzítő eszközt;
  • megtakarítás az üzemanyag-fogyasztást akár 20%;
  • eltávolítjuk a szén-dioxid-skála a tápegység;
  • A megnövekedett teljesítmény (körülbelül 5 LE) és élettartama a motor mind a benzin és a gázolaj;
  • művelet MagnuFuel nem befolyásolja a garancia az autó;
  • Végül telepítse a készüléket önállóan, segítség nélkül STO.

Deception vagy az igazság -, hogy van még tanulni, de először nézzük meg az árakat FreeFuel.

Az ára előmelegítő MagnuFuel

Semmilyen esetben nem vásárolnak MagnuFuell származó ellenőrzött eladók. Az a tény, hogy egyes kiskereskedők beszerzési áruk a gyártó, majd eladják magas áron, mások próbálják eladni rossz minőségű kínai hamis. Ha nem esik egy ilyen válás, keresse gazdaságos a hivatalos honlapon. By the way, akkor lehetséges, hogy a cég felajánlja a kedvezményt, ha megvásárolja a termék van:

Vélemények körülbelül FreeFuel: válás vagy eszköz tényleg működik?

Mint már említettük, annak érdekében, hogy a legtöbb objektív értékelését a tápvíz MagnuFuell, akkor olvassa el a szakértők véleményét és a hétköznapi autósok.

A vélemények a szakértők

Mielőtt olvasni a véleménye, akkor olvasd el a történetet az egyik tulajdonos a taxi szolgáltatás, amely minden autó feltöltött gazdaságos és képes volt csökkenteni az utazási költségek 20% -kal. Olvassa el a blog a tulajdonos egy taxi “

Én egy szerelő 10 éves tapasztalattal, az én életemben találkoztam egy olyan krém, gazdaságos üzemanyag MagnuFuel. Azt kell mondanom, hogy amíg a szeme nem fogja látni a hivatalos eredményeket ezen az eszközön, ajánlotta jobbra és balra nem.

Az egyetlen dolog, tudom ajánlani azoknak, akik szeretnének, de vannak kétségei, hogy vesz egy készüléket, hogy két neodímium mágnessel és rögzítse őket a madzagot a megfelelő helyen. Ha a hatás nem tart vársz, akkor nyugodtan kap MagnuFuell a boltban, és nem, ez jobb nem kockáztatni.

Alexey Kriventsov – a szerelő EM>

Ez az első alkalom kollégáikkal Freefuel kellett szembenézni vissza a ’90 -es évek elején, amikor behozták az autók Németországból. Majd minden második az autó lógott, mint egy kiegészítő. Nemrég tettem MagnuFuell a Lexus LS a negyedik generációs, a megtakarítások azonnal észrevehető – 3-4 liter 100 km. mint a hatalom, ezért itt nincs mit mondani, hiszen a sport módban nem megy, de ítélve az ügyfél vélemény az én száz, a növekedés több mint figyelemre méltó.

Alexey Ignatyev – a tulajdonos a száz EM>

, ami működik Freefuel – tény, de nyilatkozatai a gyártó mintegy 20% üzemanyag-megtakarítás, a válás, vagy ahogy ma nevezik „marketing trükk”. Azaz a laboratóriumban, hogy ez lehetséges. A gyakorlatban azonban, eredményezi a tartományban 10-12% (egyes esetekben – 15%).

alkalmazása során a gazdaságok a motor belső részeit nem viselnek el féltékeny kisebb arányban. Talán nekem ez a fő érv, hogy kéri, hogy a választás mellett MagnuFuel.

Igor Zsuk – ügyvezető szolgáltató központ EM>

A mi tároljuk Freefuel egyeztethető össze a Bang! Mi viszont, javasoljuk ügyfeleinknek, válasszuk ki az optimális méret a mágnesek bizonyos típusú és mennyiségű motorok. Van a városban több mint fele használja az illesztőprogramok előmelegítő, ami önmagában is megerősíti a minőségét és hatékonyságát a készülék.

Csak azt akartam hozzátenni: a törekvés az üzemanyag-fogyasztást, nem kell, hogy egy bizonyos számú eszközt egyetlen autó, akkor nem fog elérni semmit. Végtére is, vannak a szabvány, amely a kiválasztás tartozék közvetlenül az autó. És tudom, hogy az egyik esetben, ha a vevő sikerült a hat Fries kövesse az ő gazellát. Természetesen a jó belőle semmi.

Eugene Doroshenko – alkalmazottja az autósbolt EM> Egyszer volt számomra fontos volt, hogy javítsa az autó menettulajdonságait, de a mi árfolyam vásárolni jó alkatrészek gyártói irreális. Mit kell mondani, ha a kellék – üzemanyag, motorolaj, gumik, fékbetétek el az összes pénzt a szponzorok és az oroszlánrészét a bérek. Mi volt a meglepetés, amikor a tanácsadás egy barátja, először tapasztalt Freefuel. A gép hozzá sebesség, akár 3-5 km / h. Úgy gondolja, hogy ez a „hely” jelző a pénzéért.

Alexander Koszigin – autóversenyző EM>

Vásárlói vélemények MagnuFuel

a férjem ragaszkodott a vásárlás Freefuel, de erősen hajlandó kiosztani pénzt megkérdőjelezhető kiadások. Mivel a met az interneten sok információt erről a készülékről, ahol a felhasználók írni a jelen válás. De még mindig a könyörgés a natív ember dolgozott.

Lásd még: felülvizsgálatát a legjobb navigátorok Prestigio

beszerelése után azonnal MagnuFuela elment a ház. Általában az út mindkét végén, elvitt 10 liter benzint, ezúttal a gép nem tartott tovább 8 Így minden félelmet és vélemények a csalás nem igazolódott, éppen ellenkezőleg, a 2000 …, kaptam egy nagy és ami a legfontosabb, a munka gazdaságos. Köszönöm, Zöld Style!

Eugene Mazurka (Stavropol) EM>

A járműhasználat használt robogó Japánban. Ahhoz Freefuel moped „megette” legalább 4 liter per száz, most költsége 3,4 L. A készülék Tanácsos a szomszéd azt mondja, milyen pénzkidobás, azt mondják, hogy ez egy régi autót jobban lendületbe, és az az üzemanyag-fogyasztás változatlan maradt, a különbség a 2 l

Aztán megérintett a gyors, kiderül, hogy 2 liter benzin van a városban 40 UAH. MagnuFuell mintegy 360 UAH. A módszer egyszerű matematikai számítások arra a következtetésre jutott, hogy a szomszéd VAZ 2121 gazdaságos fizet csak 900 km! És hogy még lesz?

PS Emberek, mielőtt beszél negatívan Freefuel, ragadd meg a számológép és számítsuk ki a valódi előny!

Gregory Fomin (Sumy) EM>

Két évvel ezelőtt telepítette a Jeep az amerikai megfelelője hasábburgonya Teljes azonos neodímium ötvözet. Üzemanyag fogy, mint korábban. Ugyanakkor észre a két érdekes dolgot. Először is, a téli, az autó jobb kezdeni. Másodszor, most a különbség az A-92 és A-95 sz. Bár a töltőállomás én biztos, hogy a hazai A-92 motor, és nem utolsó hónapban.

Hamarosan a feleségem lesz az autót vásárolni, majd próbálja Freefuel, remélem, nem fog csalódást okozni.

Andrey Pivovarov (Volgograd) EM>

saját halászati ​​társaság. Többnyire dolgozik a Kercsi RYBOKOMBINAT. Mostanában kezdték használni MagnuFuell. Erősítse a dízelüzemű csónakot. Mert ez már a srácok, hogy mentse fel a 4 liter gázolajat csónakot. Egy nap csinál 2-3 tenger, a hajók száma – 10. Mert a mi kis, néha egy vesztes üzlet, csökkentette a teljes üzemanyag-fogyasztás napi 80-120 L. felhívni a saját következtetéseit.

Andriy Portnikov EM>

I Have a kapcsolatot Freefuel így történt. Először kétséges, akkor még vásárolt 1 800 RUB nőtte ki magát, minden külső segítség nélkül – képtelenség az én őszintén szólva, a „görbe” a kezét. Majd miután 100 km, a becslések szerint a benzint tölteni 200 …. kevesebb, mint az előző. Ami növekedése lóerős és más „fishechkami”, amely a gyártó szerint, nem mondhatok semmit. Fontos – az üzemanyag-megtakarítás, és a többi nem érdekel.

Vicces volt nézni a promóciós videó, felkerül a hivatalos honlapján zöld stílus, az egészséges ember száz kéri, hogy hozzanak a takarékberendezés. Mert ezzel, még egy gyerek is csinálni.

Julia Yankov EM>

Következtetés MagnuFuel

áttekintését követően, a vélemények a szakemberek és a hétköznapi autósok, akkor nyugodtan mondhatjuk, hogy Freefuel, különböző mértékben, ez a munka. Természetesen erős megállapítások mintegy 20% -a az üzemanyag-fogyasztást a marketing. A legtöbb esetben a hatékonyságot a economizer 15%, sok múlik a motor mérete. De ez elég ahhoz, hogy kivételesen pozitív tapasztalatokat a készülék működését.

Ha már úgy döntött, hogy takarékos, gazdaságos kérjen kedvezmény most a hivatalos honlapon. Kattints a banner alatt:

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is.

Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején.

Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára.

Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Még szintén kedvelheted...