Hírek

Handy Heater – vélemények, ár, ahol vásárolni, vásárolni most,

többségével ellentétben, a leghidegebb időszakban egy lakásban, vagy egy magánházban – nem a tél. Télen minden készen áll a hideg időjárás – központi fűtés melegíti az órát akkumulátort, csatlakoztassa a ház- fűtőrendszer kemencét, vagy Kindle. De ősszel, amikor a levegő hőmérséklete kint a nap, felett is lehet, mint otthon. A falak hűtés a fűtési szezon előtt még van idő, és a szobák is cool. Emiatt a legtöbb melegítők vásárolt a holtszezon. Bár télen vannak olyan helyzetek, amikor a fő fűtési rendszer nem tud megbirkózni a felmelegedés a szoba, és a hőmérséklet is fontos, hogy kényelmes (például azokban az esetekben, ha a ház kisgyermekek). Ebben a helyzetben, anélkül helyiség fűtés nem tenni -, majd jött a támogatás egy hordozható fűtőberendezés Handy, amely felülvizsgálat kínálunk a figyelmet.

Megjelenés és méretei Handy melegítő

előtt, hogy alaposan vizsgálja meg a műszaki paramétereket és képességeit a készüléket, röviden beszélni a megjelenését. Ez egy fontos pont, hiszen a fűtés Handy melegítő olyan kompakt, mint lehetséges, hogy a készülék az ilyen hatalom. Ez azt jelenti, hogy lehet telepíteni egy kényelmes helyen otthon vagy akár az irodában, ahol van egy konnektorba. Igen, ha szükséges, a készülék is vigyen magával dolgozni, vagy egy üzleti út. Méretek praktikus Hitura – 80х150х90 mm, súlya mindössze 480 gramm! Szignifikáns különbség összehasonlítva elektromos fűtőtestek, amelynek tömege változik tartományban 4-6 kg. Az eszköz készül fekete színű.

A megjelenő mezőbe, kivéve az utasításokat, és a fűtés sem, de valójában nem más, szükséges az eszköz működését.

Ami ház, akkor készült, tartós, hőálló műanyag, kellemes az érintés. A bal oldalon a gép egy piros gombot be / ki, a felső hőmérséklet-szabályozó és az időmérőt, valamint egy kis képernyőn, amely megjeleníti a mértéke.
Az előlapon a burkolat falának hullámos, hogy el van rejtve kerámia fűtőelem. Alatta okozott a nevét egy hordozható fűtőberendezés Handy fűtőberendezés.
A hátlapon van egy táblázat a főbb jellemzői az energiafogyasztást és aljzatok. Az alábbiakban a lábát, hogy rögzítse a falba, ha be van dugva a konnektorba.
Ami ergonómiát és használhatóságot, akkor vegye figyelembe, 1 pont. A fűtés nincs szükség vezetékekre csatlakozik az aljzathoz. A dugó megy közvetlenül a szervezetből. Így Handy melegítő egyszerűen közvetlenül csatlakozik az elektromos hálózathoz és a meleg tölti be a szobát. Ez egy nagyon érdekes döntést, hogy felmelegedjen sehol most vált könnyebbé tegye a telefont díjat.

Műszaki helyiség fűtés Handy Fűtőberendezés

Annak ellenére, hogy könnyű, kompakt és takarékosság, a készülék rendkívül erős. Természetesen gyorsan felmelegedjen a szoba egyik Rovus Handy fűtés nem működik, de fenntartani a kellemes hőmérséklet a szobában 20-30 négyzetméter. M. ez képes.

A előnyei és hátrányai vízmelegítő Handy melegítő

egyik előnye a vizsgált eszköz, válasszon:

 1. A tömörség és a praktikum. A kályha olyan kicsi és könnyű, hogy lehet szállítani, és bárhová magával viheti. Ez könnyen elfér az irodai táska. Ezen kívül a készülék nagyon könnyen használható – egyszerűen csatlakoztassa az aljzatba, vezetékek nélkül.
 2. Teljesítmény és takarékosság. A méretéhez Rovus Handy melegítő nagyon erős. Ez problémamentes fenntartani az optimális hőmérséklet a szobában 20-30 négyzetméter M. De ha a szoba több, akkor csak csatlakoztassa a 2 készüléket. És még, hogy olcsóbb lesz, mint a többi fűtőtestek. Például, a minimális energiafogyasztás a fűtőberendezések Vitek 750 W, és praktikus Hitura – 400.
 3. A megbízhatóságot és a biztonságot. Hordozható fűtő tartalmaz egy kerámia fűtőelem és a kiváló minőségű, a lehűtött műanyag, amely megszünteti annak lehetőségét, gyújtás vagy hő közeli tárgyakat. Ezen kívül van felmelegedés elleni és hőmérséklet-szabályozás.
 4. Csend. Itt van – a legnagyobb probléma az összes teplogeneratorov. Munkájuk során lehetetlen koncentrálni minden szellemi tevékenység. Háttérzaj után néhány órával a fülem cseng és nem tudom, mi a rosszabb -, hogy üljön a zaj, vagy a hideg. A melegítő Handy melegítő ez nem így van. Munkája során, nem fogja hallani zavaró zaj, és ez az egyik legfontosabb előnye a készülék!
 5. OL> Vélemények a kellemes dolgokat is megjegyzik, a képernyő tetején megjelenő információkat beállított hőmérsékletet. Egy másik fontos előnye az ár, majd beszélünk később.

  Ami a hátránya, mi még zavaros. Megadásához, az az igazság, semmi különös. A fórumokon írt korlátozott helyzetben csatlakoztatásakor (csak függőlegesen). Nos, a panasz joga van létezni, de a mi szerény vélemény, ez egy kis veszteség az ilyen nagy számos előnnyel jár.

  Ha túl sokat panaszkodnak, akkor vegye figyelembe, hogy nincs különböző színekben. Ha a ház egy hordozható fűtőberendezés Handy melegítő nem csak fekete és színes vagy valamilyen mintát, talán jobb lenne, ha összekeverjük a belső térbe. Azonban azok számára, akik szeretik az egyszerűség, a minimalizmus és a sokoldalúság, biztosan nem úgy, hogy egy mínusz.

  Ár Handy melegítő

  Mint korábban már említettük, a szobaár egy hordozható fűtőberendezés Handy melegítő másik előnye. Általában a hosszú történeteket előnyeit bármilyen elektronikus eszközhöz kötve várják a végén minden a „jó” megszólal nem kevésbé látványos érték, de ez nem a mi jelen esetben.

  Az ár a fűtő – …. És ha használja a különleges ajánlat, akkor vegyél egy Handy Fűtés a …., amely lehet tekinteni egy nagyon jó megtakarítás.

  Read is a leggazdaságosabb melegítők.

  Handy melegítő értékelések hordozható fűtőberendezés

  A benyomások a munkát a praktikus Hitaru Általános nevezhető pozitív, de még Olvasd el más felhasználók számára, hogy tisztességesen és becsületesen megérteni -, hogy a készülék a figyelmet, ha ő megbirkózik a feladatokat.

  Tehát itt egy vélemény a fórumok:

  Még mindig túl gyenge ahhoz, hogy a hő a lakás, de én csatlakoztassa az irodában alján kilépő és a lábak melegen minden alkalommal, és senki sem látja, hogy van a fűtés működik. Vannak olyan állítások, hogy a Közgyűlés, valami belülről csörgő, amikor megrázta körül, és írt róla az online boltban, ahol vettem, hogy felajánlotta, hogy cserélje ki, de visszautasította. Munka finom Örülök, rohanás szállításának és átvételének nincs idő.

  Vannak olyanok véleménye:

  Erőteljes, kicsi, kényelmes, de van, hogy az eladók 2 állítások kellett Handy melegítő utasítással csak angolul. Kellett keresni az interneten. Ez nem jó. A fűtés lehet vásárolni, akik nem az interneten, vagy ajándékba valakinek. Mit kell tenni, anélkül, hogy az utasításokat? Tehát lehetetlen. A második pont: Megvan a fűtő kijelzők hőmérséklet Fahrenheit és Celsius nem. Tartalmazza alkalommal – lásd 60. ábra azt prifigel, majd hozzáadjuk a hőmérséklet 90! Azt hittem, már megtört valami. Aztán rájöttem, hogy Fahrenheit. Állítanod nem, meg kellett tanulni az új utat. És egy érdekes pont: egy kolléga az én javaslatom, megvette, és ez mind jó – angol nyelvű kézikönyv, de a mértéke kijelzők finom. Általánosságban elmondható, hogy nem világos, hogyan történt, és miért.

  A másik véleményét Handy Fűtés:

  Vettünk ezt fűtő kifejezetten a fürdő. Kapcsold be 1,5-2 óra előtt fürdés a baba, mert én élek, egy magánházban, az épület befejezetlen és a fürdőszoba fűtés nélkül. A feladat megbirkózik, felmelegszik rendesen.

  By the way, vegye figyelembe, egy másik 1 létfontosságú pontot. Mi lapátolt egy csomó fórumok a fűtés miatt, praktikus Cunning és talált – szinte mindenütt a felhasználók kommunikálni az eladók. Tehát, ha bármilyen panasza vagy kérdése van, azok nem veszik észre. Ez kellemes meglepetés volt. Egyértelmű, hogy nem csak próbál gyorsan eladni, és felejtsd el, és tiszteletben tartja az ügyfelek, és biztosítja számukra támogatást.

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is.

Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején.

Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára.

Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Még szintén kedvelheted...