Fontos

Az e weboldalon szereplŇĎ inform√°ci√≥k kiz√°r√≥lag kifejezetten oktat√°si c√©lokat szolg√°lnak. A webhelyen kifejezett tan√°csok, √∂tletek √©s n√©zetek nem helyettes√≠thetik az orvos √°ltal ny√ļjtott val√≥di tan√°csokat.

B√°r a szerzŇĎk √©s a kiad√≥k minden tŇĎl√ľk telhetŇĎt megtettek annak √©rdek√©ben, hogy a weboldalon tal√°lhat√≥ inform√°ci√≥k pontosak legyenek, a tudom√°nyos elm√©let √©s a kieg√©sz√≠tŇĎ elemz√©s term√©szete fluktu√°ci√≥t √©s v√°ltoz√°st jelent. √ćgy nem garant√°lhatjuk a weboldalon szereplŇĎ t√©nyek teljes pontoss√°g√°t.

Ennek eredm√©nyek√©nt sem a szerzŇĎk, sem a weboldalak megjelen√≠tŇĎi nem v√°llaltak felelŇĎss√©get a kimaradt, hi√°nyos vagy keltezett anyagok√©rt.

Tov√°bb√° a szerzŇĎk ezen a weboldalon nem v√°llalnak felelŇĎss√©get azok√©rt a helyzetek√©rt, amelyekben az olvas√≥ k√ľl√∂nb√∂zŇĎ eredm√©nyeket √©r el a vegyszer haszn√°lat√°t√≥l, mint amit a k√©zik√∂nyvek tartalmaznak. Mivel a k√ľlsŇĎ v√°ltoz√≥k √©s az egy√©ni t√©nyezŇĎk gyakran megv√°ltoztatj√°k az adott kieg√©sz√≠t√©s hat√©konys√°g√°t, az eredm√©nyek v√°ltozhatnak.

FelelŇĎss√©g kiz√°r√°sa:

A weboldal olvas√°sakor minden olyan kock√°zatot v√°llal, amely kapcsolatban √°ll az adott tan√°csad√°ssal, adatokkal √©s javaslatokkal, azzal a teljes k√∂rŇĪ meg√©rt√©ssel, hogy √Ėn kiz√°r√≥lagosan felelŇĎs az√©rt, hogy b√°rmi is bek√∂vetkezhessen, amely ezen inform√°ci√≥k b√°rmilyen m√≥don t√∂rt√©nŇĎ cselekv√©s√©bŇĎl ad√≥dhat, f√ľggetlen√ľl a tan√°cs √©rtelmez√©s√©tŇĎl.

Webhely: jogi nyilatkozat √©s felelŇĎss√©gbiztos√≠t√°si nyilatkozat

A webhely olyan webhely, amely √°tfog√≥ elemz√©st, √ļtmutat√≥kat √©s √°ttekint√©seket ny√ļjt a vil√°gszerte n√©pszerŇĪbb kieg√©sz√≠tŇĎk forgalmaz√°s√°√©rt. A 2018-as fogyaszt√°s n√∂vel√©se √©s kock√°zata miatt egyre fontosabb√° v√°lt, hogy szervezet√ľnkk√©nt vil√°goss√° tegy√ľk jogi n√©zeteinket, k√∂telezetts√©geinket √©s k√∂telezetts√©geinket.

Az √ľzleti tev√©kenys√©g term√©szete, az emberek oktat√°sa, megk√∂veteli, hogy az olvas√≥ink ne csak azt √©rts√©k meg, amit csin√°lunk, hanem azt is, hogy ez a feladat az amerikai √©s a nemzetk√∂zi jog sz√©lesebb hat√≥k√∂r√©be illeszkedik. Mint ilyen, ez az √ļtmutat√≥ felv√°zolja a Site jogi k√∂telezetts√©geit, kimutat√°sait √©s k√∂telezetts√©geit.