Fish XXL – vélemények és az ár, ahol vásárolni

[Total:    Average: /5]

Szeretne szilárd fogást a télen? Akkor javaslom, Fish XXL aktivátor harapás. Ez egy új, egyedi és 100% -os hatékonyságú csali különböző halak. Nem fogom elmondani, hogy mi lelkes horgász, de néha szeretek ülni a fagy, várva a nagy zsákmányt. Általában használt egyszerű csalétek – hegesztett szemek ánizs csepp. Akár egy bizonyos idő, én minden elrendezve, de az utóbbi időben volt egy beszélgetés az azonos szeretője téli halászat. Megtudta tőle, hogy a módszer elavult, és javasolta Fish XXL csali más fajok sokkal gyengébb, mint ez. Van azonban egy kivétellel – a megbízás szükséges az interneten, akkor jobb, ha a hivatalos honlapon (van eredeti). Általában vettem ezt az eszközt, és tudom, boldog. Most egy kicsit beszélni róla a véleményét.

Feature Fish XXL

már alaposan tanulmányozta a termék információkat, és mielőtt harisnya, Fish XXL véleménye gondosan lapátolta a hálózatban. Mindazok, akik megpróbálták a kiegészítés dicsekedett egy gyönyörű fogás. Mivel a gyártó által megadott a csomagot, elkapni ezzel az exkluzív aktivátor lesz: több, nagyobb, gyorsabb. Erősítse meg, hogy minden rendben van, de ez is egy hely, nagy potenciállal és akaraterő, hogy korán reggel.

Fish XXL permetező aktivátor téli halászathoz jön egy kis kényelmes üveg 30ml, de a fogyasztás elég gazdaságos. A szín a hatóanyagok dús, barna, tökéletes átlátszó, jeges vizeken és a félénk halak, amely inkább a csali sötétebb árnyalatú. A sűrű a termék állaga garantálja a tartósan vonzó a halak hatása, vonzza még a nagy hal távolról is. Ez a csali biztosan élvezni a hal, függetlenül attól, hogy a békés, óvatos vagy ragadozó.

A formula biztonságos, és a leginkább kiegyensúlyozott:

 • Elefánt fokhagyma jó ponty, keszeg, csuka, ponty.
 • kaffir lime – mint, bodorka, compó.
 • kender olaj – értékelni fogják az ezüst keszeg, CONV.
 • Protein tintahal csalik süllő, harcsa, menyhal, rotan.

-50% Fish XXL

A működés elve Fish XXL

Fish XXL aktivátor a harapás, gyors és garantált, mert gondosan tervezték a szakértők. A tudósok és a halászok szakemberek három évet vett igénybe, hogy megtalálják a sokoldalú, kényelmes és tökéletes aromás keveréke hal. Egyedi csali intenzív hatást gyakorol a szagló szerv a jövőbeni termelést. Aromaanyagokat, ha vízben oldjuk, jelennek meg a nyálkahártya, és ezáltal hatással idegvégződéseket. Így hal száguldó felé a horogra.

További termék tulajdonságai:

 1. lehetőséget ad arra, hogy szaporodnak a szokásos fogási 3!
 2. Perfect mix illatok különböző halak.
 3. Ennek mindössze 5 percre álmos halak aktív.
 4. Tökéletes a téli hónapokban.
 5. ApCsel a jeges vízben.

Hogyan kell használni Fish XXL

Fish XXL permetező aktivátor téli halászathoz használatra egyszerű, a lényeg itt az, hogy talál egy jó helyet, és Kelj fel korán. Csali megfelel minden általában használt, minden rendben megy, még a kenyeret. Catch a békés halak a csali kezelés 2-4 alkalommal, és ravasz, félénk kell megszórjuk étel 7-8 alkalommal. Ha fogott 2-3 dolgot, akkor ismételje meg az eljárást.

Általában a harapás indul 10 perc után. By the way, akkor szeretnénk, hogy a lyuk szélesebb, mivel nagy a valószínűsége a gyártás nagy halak. És mégis – ellátás téli horgászat, emlékszem erre!

Méltóság Fish XXL

Annyira örülök találtam Fish XXL. Lure más fajoknál is próbálja nem akar, mert 100% biztos ebben. Most halászati ​​elvezet még nagyobb öröm, mint korábban. A spray nagy úgyhogy javaslom, és a következő előnyökkel rendelkezik:

 • Sikeresen tesztelték különféle tározók.
 • Kompakt, ergonómikus méret a palack.
 • Flavor sokoldalú és nagy hatással összes halfaj.
 • kényelmes eszközt íze különböző fúvókák.
 • Aktív még a Fed, ijedős hal.
 • A megfizethető ár és magas minőség.

A véleményt a szakember

Volodimir Rybak a tapasztalat helyesen és eredményesen hal nem olyan egyszerű, erre van szüksége a szerencse, hangulattal, és hangtechnikai berendezések, általában sok tényező. De ma egy jó fogást tud kérem nem csak egy tapasztalt horgász és a kezdő. Fontos, hogy használja Fish XXL, véleménye erről a spray a csali kivétel nélkül pozitív aktivátor működik, ahogy kellene, hogy lényegesen növelnék a fogási és lehetőségének kiterjesztése a téli halászat.

-50% Fish XXL

About Kelemen Gréta 396 Articles
"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*