Electricity saving box – vélemények és az ár, vásárolni most, ahol vásárolni

[Total:    Average: /5]

A közelmúltban a piacon megjelent egy szokatlan elektromos készülék energiatakarékosság Box. A neve lefordítva angol a „gazdaságos villamos.” Ez az eszköz értékesített online áruházak vonzó áron. Ajánlat képtelenek maradhat közömbös a sok fogyasztó, akik szeretnének a a költségek csökkentése az elektromos energia mellékletek nélkül.

A honlapon hirdetett készülék, megtalálja a részletes információkat a gazdasági, a rendszer a kapcsolatot, hatékonyságát használat és működési elv. Van még egy megfelelőségi tanúsítványt. Az emberek elhagyják egyfajta visszajelzést a munkát. Bizonyíték van arra, hogy számos olyan eszközök, amelyek a munka hasonló módon. Ők szinte lehetetlen megtalálni a hagyományos boltokban.

A gyanút, ha a készüléket energiatakarékosság Box

Gyártó gazdaságok villamosenergia ígér trim feszültségingadozás miatt meddő teljesítmény kompenzáció. Ez viszont, csökkenteni kell a közüzemi költségek és növeli az élettartamot a háztartási gépek. Ahhoz, hogy elkezdjük használni a készüléket, egyszerűen helyezze be az aljzatba, és nyomja rá a bekapcsológombot.

Ez használata gazdaságok nem sérti a szabályokat a villamosenergia-ellátás, a készülék bekapcsol szigorúan a hazai méter. Nyilatkozatok szerint a termelők és a fogyasztók, a készülék kell menteni akár 33 százalékos energia. Ez úgy hangzik, nagyon csábító, de a , hogy jobban megértsük , hogy megértsék gazdaságos energia energiatakarékosság Box egy válás vagy az igazság.

A részletesebb vizsgálat talált két lehetséges jele válás. Az első az erős betegség az árakat gazdaságos energia. Például, az egyik online áruházak ez 700 rubel. Azt is megállapította, minták és 208 és 1600 rubel, hogy néz ki, és a munka szinte ugyanaz. A fenti érvelés nem teszi lehetővé, hogy kétséges, hogy ez egy és ugyanaz a termék, csak eladott különböző árakon és különböző minőségben.

Ajánl  A hidratáló készítmények használatáról

A második jel gyenge minőségű, hogy a gyártó és a származási ország az eszköz továbbra is ismeretlenek . Ez összezavarja a sok szállítók. Az hiányában megfelelő részleteket a vállalat a termék gyártója is komoly kétségeket vet fel, hogy a valóság az ő ígér.

A működési elve a gazdaságok energiatakarékosság Box

A műszaki leírás, amely elősegíti a honlapon, gazdaságos konvertálási reaktív komponenst a jelenlegi az aktív, csökkentett interferencia és túlfeszültség, a stabilizáció, és a kapott alacsonyabb fogyasztás az energia. Az útlevél is mutatja, a jellemzői a készülék:

  • feszültség – 90-250 V;
  • aktuális frekvencia – 50-től 60 Hz-;
  • a maximális terhelés 15 kW-ig.

Az utolsó kharkteristika gyanúsnak tűnik, mert a készülék nem rendelkezik kimenetek csatlakoztatására más fogyasztóknak. Egyes forgalmazók ezek az eszközök azt állítják, hogy ők is állítólag meghatározza a fáziseltolódás feszültség és áram közötti.

A részletesebb értékelést a készülék működése a szempontból a fizika törvényei is csak akkor adható alapján pontos mérést. Egyes vevők óvatos mindezen kimutatások és tulajdonságait. Sokan közülük nem érdekli mindezen árnyalatok.

A belső kialakítása a készülék electromegtakarításhoz Box

Reklám anyagok megjelenése a szerelvény. Amikor egy független boncolást gazdaságok szórakozás helyett bonyolult elektronika talált elég egyszerű elektromos áramkör:

  • A következtetések a bemeneti csatlakozó csatlakoztatott kapcsolót, védő biztosíték, varisztor, oltóanyag kondenzátor (kapacitás – 5 UF) és egy dióda híd;
  • Ez részletei csatlakozik két rendes LED-ek és feszültségingadozás simító kondenzátorok (amelynek kapacitása 1000 UF).

Mítosz vagy igazság energiatakarékosság Box

Az ilyen elrendezés több, mint egy közönséges zseblámpa vagy éjszakai fény, hanem a kompenzátor a meddő teljesítmény. Ez az oka az eszköz nem képes megmenteni energiát. Éppen ellenkezőleg, a fogyasztás önmagában eszköz semmiképpen nem egyenlő nullával. Mindezek a tények nem hagynak kétséget afelől, hogy a gazdasági – igazi válás és a másik trükk a csalók.

A vevő fizet egy bizonyos összeget a vásárló a készülék, de szembe a hatás hiányát. Mivel a villamosenergia-megtakarítás doboz üres, ami nem az energiatakarékosság, és csak játszani a dekoratív fényforrás. Minden ígér a gyártó csak hozta a vágy, hogy készpénzt a fogyasztók számára. Nem ajánlott, hogy megvásárolja a készüléket le, mivel minden költséget lesz teljesen kimerültem.

Ajánl  Insulium - cukorbetegség, vélemények, ár, hol lehet megvásárolni, összetevők, hogyan működik?
Kelemen Gréta
About Kelemen Gréta 396 Articles
"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*