Hírek

Dynamite – az aktivátor harapás, vélemények, észrevételek, ár, hogyan működik?

Activator harapás Dynamite a legjobb társ a modern horgász. Nem számít, milyen hideg fogaskerék, amit használ, vannak napok, amikor semmi sem fogott. Miért történik ez? Talán azért, mert az időjárás, talán a hal csak nem éhes ma. De bármi is az ok, a megoldást a probléma, és ez az úgynevezett Dynamite.

A aktivátor a hal, akkor kell aggódni csak egy dolog -, hogy tegye az összes hal a kocsija csomagtartójában!

Dynamite általában használja:

 • szakmai horgászok;
 • tudósok biológusok, hogy a csali vezérléséhez szükséges halat a vizsgálatban;
 • A tulajdonosok halgazdaságok, az aktivátor fokozza az ösztön etetés, milyen halat ad sokkal több utódot, és ez sokkal gyorsabban nő.


Érdekes tény, hogy az aktivátor működik mindig és mindenhol. Lehetőség van, hogy vigyen magával, ha megy a folyó, tó, tenger vagy óceán. Ugyanilyen hatékony tenger, folyó, ragadozó és békés halak. Ő segít elkapni a sok hal a nap bármely szakában, bármilyen az időjárás, nyár, ősz, tél és a tavasz.

Egy csomag aktivátor elég 5-20 halászati ​​függően halfajok és a kívánt fogást.

Hogyan aktivátor harapás Dynamite?

Dynamite – hatással van a halak a fiziológiai szinten. Kiegészítés és összetevők szerepelnek a készítmény, hogy még a legtöbb jól táplált halat enni és így tovább. Ennek eredményeként, a nagy fogás bármilyen évszakban, bármilyen mélységben tó!

Activator harapás Dynamite alakult 2015-ben Corporation „FishingBuy”, a székhelye, amely található a környéken az olasz fővárosban. A keveréket innovatív bioveschestva jár közvetlenül az agyban hal. Kapnak a testébe a kopoltyúk vízzel, és aktiválja az értelemben, a táplálkozás és a csordát.

Érdekes, hogy a halak képesek szagolni a Dynamite tőle, ütközés után azonnal az aktivátor hal a vízben. És amint úgy érzik, hogy az ösztön küldi őket egy keresést a forrás, és így – csak azért, hogy hajlott! Míg a szaglás a csalit, a fish’ll úszni nem egy, az intézkedés alapján a csali faj fog összegyűlni zátonyok és mozog, irányítja az ösztön az állomány.

Lehet, hogy érdekel: Magnetic kefe mosása Ablakok Ablak Wizard

Akció Dynamite a hal nagyon hasonló a hatása Valerian macskán. Fish gyakorlatilag „felolvassa” a három kialakult ugyanakkor érzések:

 • A tompulás félelem;
 • a meredeken növekvő étvágy;
 • állományból.

Hogyan kell használni Dynamite?

Használati útmutató A Dynamite függően változik, hogy milyen típusú halászat, hogy tetszik. Ha a békés halak (ponty, kárász, busa), aktivátort egy falatot keverjük a csalit, akkor elaludt körülbelül egy órát, mielőtt a halászat.

Nos, ha a készítmény az ilyen keverék tartalmazza sütemény vagy más termék újrahasznosított magvak. Dynamite adagolás 1 tasak per 2,5 kg csali. Nem feltétlenül kell használni az egész csomagot egy időben, akkor némi folyadék, mielőtt a következő halászati ​​út során.

Activator csípős működik, ha fogása a ragadozó halak a spinning. Hatékonyságának javítása érdekében a halászat, akkor csak meg kell kezelni Wobbler kanál vagy folyadék egy táska Dynamite. Akkor dobja a fonás után pár pórázt kell várni a harapás.

Dynamite gyakran együtt használják az élő csali. Erre a tasak aktivátor feloldódni egy pohár vizet, és leesett a csali 1-2 másodpercig csak mielőtt azt a horogra.

A legtöbb részletes használati megtalálható közvetlenül a csomagoláson a Dynamite.

Tesztelés aktivátor harapás Dynamite

Tesztelés Dynamite végeztek a hazai termék Olaszországban. Ahogy írva a magazin „Pescare” 2015-ben, amely teljes mértékben elkötelezett a hírek halászati ​​ravaszt majszol meghívást, hogy próbálja ki a győztesek a horgászverseny.

Az eredmény sokkolta nem csupán a halászok, hanem a bírók. Az a tény, hogy csak 2 óra tudták azok fogaskerék több halat fogni, mint az előző 12 órában a verseny. Korábban ez a hatás nem adott bármelyike ​​csali, még azon az áruház mesés pénzt (megkérdőjelezhető minőségű).

Vásárlás Dynamite Fizetési után áruátvétel

előnyeit a Dynamite:

 • az aktivátor megfizethető áron, akkor fizetni is az első halászati;
 • csali van a minőségi tanúsítványt, amely lehetővé teszi, hogy használja azt az Európában és az egész területén a Europen Szövetség;
 • A cucc zsákok biztonságos az emberi összetételének fogott halat lehet enni vagy eladni, mert mindig meghaladja;
 • A termék hivatalosan elismert, leghatékonyabb aktivátor halászat.

Lehet, hogy érdekel: Review of vibrolance X-Vibe: zene minden példány

A készítmény Dynamite

A pontos képlet az aktivátor van besorolva, de az ismert, hogy tartalmazza az ilyen összetevők például:

 • hal – az összekötő elem, és lehetővé teszi a csali, hogy úszni távol a befogás helyszínén;
 • a részecskék a cukrászati;
 • kiegészítők, ami a halak Szövetség természetes élelmiszer;
 • attraktánsból – olyan anyag, illata vonzza hal mérföld.

Vásárlói vélemények Dynamite

ítélve a vélemények a fórumokon, mohó halász, a társadalmi hálózatok és a speciális területek, az aktivátor harapás Dynamite tényleg működik. A legfontosabb, hogy szigorúan tartsák be az utasításokat, és akkor ő lesz keresni egy helyet, ahol a halászat.

By the way, az igazság az vélemények megerősíti az a tény, hogy minden új vásárló a Dynamite válik a rendszeres ügyfél. Ha a keverék annyira hatékony, miért nem használja minden halászati ​​út?

A csomag talál 2 fém táskák (5-7 mm-es méretű) töltött Dynamite az összeg 5 ml. A könnyű használat és tárolás mindegyike tovább csomagoljuk egy márkás vízálló héj.

Ne felejtsük el, az aktivátor harapni Dynamite A hatás termelt csak folyékony formában. Ne tévesszen meg a csalók, akik eladni hamis por.

A vásárolni Dynamite kell használni a megrendelőlapot a honlapon. Tartalmaznia kell az Ön nevét és telefonszámát, majd körülbelül 15 percig, akkor kapcsolatba kell lépnie egy profi cég menedzsere, és tisztázza a részleteket a szállítási megrendelés. A csomag az aktivátor harapás mehet 2-15 nap, minden attól függ, a régió, ahol élsz.

Most az ára az aktivátor csökken, ezért ne habozzon sokáig, és annak érdekében, magának egy minta darab Dynamite. Garancia arra, hogy elégedett lesz a halászati ​​és biztos, hogy elmondja barátaidnak te horgászati ​​ért ilyen óriási siker!

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is.

Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején.

Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára.

Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Még szintén kedvelheted...