Dietonica – vélemények, észrevételek, ár, fórum, hogyan működik?

[Total:    Average: /5]

Amely csak azt jelenti, fogyás npróbálkozzon nők: tabletták, kapszulák, teák, kávé, krémek, spray-k … Látszólag semmi újat kitalálni már. De jön után! Találkozz új instant ital fogyás úgynevezett „Dietonica”! Azt ígéri, néhány hónapon belül éget több tucat font zsír a szervezetben. Vajon sikerül?

Szerszám fogyás Dietonica

„Dietonica” egy azonnali gyógyír a zsírégetést. A reklám azt állítják, hogy ez a legerősebb zsírégető, amit valaha is gyártott. Az igényelt hatásmechanizmusa testsúlyra:

 • csökkentése az étvágy;
 • gyorsul az anyagcsere;
 • zsírégetést.

A fő hatásmechanizmusa a gyorsulás a metabolizmus. A promóciós szöveg rajta többször koncentrál.

Az előnyök a súlycsökkenés segítségével „Dietonica”:

 • 1 tanfolyam váltja hat hónapon szorgalmas képzés;
 • hosszú hatású – 24 óra;
 • nincs éhezés és stressz
 • diéták nem szükségesek;
 • zsírt éget akkor is, ha alszik.

A fogyás eredmények közvetlenül nem jelezzük. Ugyanakkor a hivatalos honlapján azt mutatja, ajánlások betegekből származó állítólag elvesztette több mint tíz fontot havonta. Van egy közzétett fotó egy nő, feltehetően csökkent a „Dietonica” 62 kg, 3,5 hónap alatt.

Használat utasításokat Dietonica

A hivatalos honlapja a „Dietonica” nincs adat kell, hogy ezt a kiegészítést. Csak azt tudjuk, hogy működik a nap 24 órájában, és megtiltották, hogy több mint 2 adagot.

A képen látjuk a csomagoláson, amely felsorolt ​​tömege: 100 g készítmény uralja növényi részekből. Ennek alapján feltételezhető, hogy a felajánlott tea, hogy meg kell főzött és üzemen belül.

Ugyanakkor a másik kéz hangosan azt mondja: „Dietonica” – a világ első oldható eszköz, amely feloldja a zsírt. Ha ez valóban oldható, nem tea. Azonban az oldhatósága az ital nehéz elhinni, figyelembe véve az összes felsorolt ​​összetevők összetételében.

Összetétel Dietonica

Azt állítják, hogy a „Dietonica” tartalmazza a 7 alkatrészeket. Az összetevők listáját a hivatalos honlapon csak néhány közülük, nevezetesen:

 • Cactus Hoodia;
 • ginseng;
 • bromelain;
 • zöld tea;
 • gyümölcs kivonatok-antioxidánsokat.

A véleményt az orvos Dietonica

„Dietonica” nem segít a fogyásban. A legtöbb anyag a súlycsökkentés teljesen felesleges. Ide érdekében:

Cactus Hoodia. Az egyetlen komponens, amely lehet egy szakaszon nevezni hasznos a szám. Feltehetően csökkenti az étvágyat. A hatékonysága nem bizonyított. Emellett, hatékony lehet csak kivonat a Hoodia, amely a motorháztető biológiailag aktív anyagok, de nem a kaktusz természetes formájában.

Ginseng. A központi idegrendszeri stimuláns. Vedd a harcot a fáradtság illetve, hogy ösztönözze a nem specifikus immunitást. On testsúly nem befolyásolja.

Bromelain. Emésztési enzim, amely lebontja fehérjét a bélben. Nincs hatással a testsúlyra. Igen, és az emésztés jelentős hatást nem képesek.

A zöld tea. hoz egy szerény haszon figura. De egy csésze zöld tea egy nap csak kis hatást – a dózis túl alacsony. Különben is, ez az ital általában olcsóbb, mint a “Dietonica”.

Gyümölcs kivonatok-antioxidánsok. Nem tudom, milyen gyümölcs van szem előtt, de minden esetben antioxidánsok testsúly nem befolyásolja.

alapján készítmény, arra lehet következtetni, hogy a „Dietonica”, akkor nem lesz képes felgyorsítani az anyagcserét és csökkenti a súlyt. Ez egy átverés.

False & nbsp; Dietonica

Az egész “Dietonica” – hazugság. Sőt, az eladók maguk zavaros a saját hazugságait. Például egy szöveg kimondja, hogy „Dietonica” teljesen biztonságos. Akkor tegye meg a jogorvoslat félelem nélkül az egészségükre.

De akkor az eladók azt állítják, hogy ez a leghatékonyabb eszköz a világon. Semmilyen esetben nem több, mint 2 adagot naponta. Vigyázat! “Dietonica” egy nagyon erős eszköz!

Majdnem minden információ a honlapon egy hazugság, többek között:

 • a fiktív tulajdonságai a hatóanyagok;
 • helytelenül jelentette, hogy a „Dietonica” van egy klinikailag bizonyított hatású, bár nem kutatást végeztek;
 • ígért irreális aránya fogyás – akár 50% testtömeg (60 kg) mindössze 3,5 hónap;
 • azt állítják, hogy „Dietonica” fogyni csillagok, bár egyik híres emberek a csomagoláson ez az eszköz a kezében nem voltak láthatók.

Még egy töredék, amely áll a szó anyagcserét, állítólag kölcsönzött Wikipedia, sőt, feltalálta az eladók. Mehetsz a honlapon a enciklopédia és ellenőrzése. Ilyen buta meghatározás nem tették közzé többé-kevésbé megfelelő információforrás.

A legvalószínűbb, ahelyett, hogy „szuper” jogorvoslatok fogyás kapsz rendes tea gyümölccsel, továbbá esetleg néhány más növények. A következtetés akkor jön megnézi a készítmény és a kép a csomagot.

Bíró magadnak:

 • a szerszám áll rendelkezésre egy csomag 100 gramm;
 • a készítmény tartalmaz zöld tea természetes formájában;
 • is szerepel a bromelain (komponense ananász) és gyümölcsöt.

Ha szeretné ellenőrizni érdekében a „Dietonica”, majd írja meg a véleményét a vélemények, mi a csomagban: a válás, vagy sem.

ár Dietonica

„Dietonica” költségek …. Az ár egy csomag súlya 100 g. Hányan kell természetesen – ellenőrizze az értékesítési asszisztens. Minden attól függ, hogy hány kilót kell dobni. Konzultáció után telefonon eladók általában ajánlott vásárolni 3-4 packaging „Dietonica”.

Hol lehet vásárolni Dietonica?

„Dietonica” csak értékesített online a hivatalos honlapján. Megrendeléshez eszközök töltse ki az űrlapot. Ott, adja meg a nevét és telefonszámát.

benyújtása után felvesszük Önnel a kapcsolatot. Az eladó kérni fogja, hogy a megrendelést, segít meghatározni a csomagok száma, amelyek szükségesek a kurzus. Akkor meg kell hívni az otthoni címét. Egy hét múlva elvenni „Dietonica” az e-mail.

About Kelemen Gréta
"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára.

Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Author:

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük