Aqua Disiac – Parfüm a feromonok, vélemények, észrevételek, ár, hol lehet vásárolni,

[Total:    Average: /5]

„Mert tíz lányok statisztikák kilenc srácok.” – így énekelte a heroint a híres film „a lányok”. Mivel a kiadás a film széles képernyőre, a helyzet nem sokat változott. A nők töltenek több tízezer dollárt szépségszalonok és a szervezeti egységek a kozmetikumok és parfümök vonzza a tekintete „az egyetlen”, és megtalálni a szerelmet és a családi boldogság minden áron.

Különleges Ár !!!. Kattintson és nézze meg !!!

De sok ember szenved a figyelem hiánya az ellenkező nemű és szeretnénk hallani a pozitív visszajelzés. Az alkalmazottak a parfüm cégek azt állítják, hogy megoldja ezeket a problémákat csak használni parfüm a feromonok, például Aqua Disiac, és a probléma eltűnik. De ez valójában? Próbáld megérteni, hogy miért, olvassa el az utasításokat, és a vélemények, tudom, az ár per palack.

érzékelése illata az egyik alapvető emberi ösztönök

Ez az a bizonyos illatok befolyásolják a viselkedést, tudta régen. A híres könyve német író Patrick Süskind „Parfüm”, megjelent 1985-ben, és ez mutatja, milyen szaga is idézik a gyűlölet, a rosszindulat, átitatott romantika szerelem, vagy ellenőrizhetetlen vágy. Sokáig ezt tartották csak a képzelet a drámaíró és csak az 1990-es évek – 2000-as évek elején az orvosi folyóiratokban megjelent cikkek biológiailag aktív anyagok, és a szerkezete hasonló hormonok, amelyek vonzzák az ellenkező nemű. Ezek a vegyületek az úgynevezett „feromonok” vagy „csalogatószerek”.

A létezése hormon-szerű szagos vegyületek egyértelműen mutatták képviselői világ rovarok és emlősök. De a tudósok még mindig vitatkozni, kivonatok és értelmezi az ilyen illékony anyagok. Igazolta azt az elméletet tartott egy egyszerű felmérés. A bekövetkező változások az agyban inhalálása után vegyületek bármelyikének alkalmazásával lettek felvéve speciális eszközök. A kísérlet úgy találta, hogy a folyamat a felismerés és elemzése szag részt nem csak a területek az idegrendszer felelős tudatos reakció hanem a limbikus rendszer, amely befolyásolja a tudatalatti. Ez segített megmagyarázni, miért, úgy érezte, valami aromás jegyzet, néhány ember jól emlékszem a helyzet vele kapcsolatban.

További tanulmányok hagyjuk azonosítani először a attraktánsok, amelyek részei az illata parfümök élet szexi. Ez a lebomlási termékek a tesztoszteron és más nemi hormonok, mint például a androsztenon., Androstenol és kapcsolódó összetétele a vegyület. Érdemes megjegyezni, hogy a kísérlet során, a nőstények előnyben ülni a széken kezeljük a keveréket ezen anyagok és a férfiak minden kép a hölgyek különválasztják azokat, amelyeket a kezelt szintetikus feromonok. Továbbá, ezek a vegyületek nem szaga, az illat érzékelhető egy tudatalatti szinten, és a parfüm készítmény parfüm teszik hozzá csak egy kis érzékiség és az erotika.

Spirits befolyásolja a libidót egy személy.

Hatás a tudatalatti – igazság vagy fikció?

gyűjtemény női és férfi parfümök Aqua Disiac bemutatja csaknem négy tucat különböző lehetőségeket, csak megismétli a népszerű parfüm márka. A legnépszerűbb illata a No. 15 Lacoste. Egy sokféle, minden egyes vevő válasszon egy férfi és női parfüm Aqua Disiac ízét.

Manual (kommentár Aqua Disiac) azt mondja, hogy finom illata garanciák figyelmet az ellenkező nemű, a megfoghatatlan vibrafon feromonok okozhat szexuális vonzalom, az elején a kapcsolat nyilvánul meg flörtölni, meghívók egy időpontot, szeretné hogy vigyen haza. És visszajelzések alapján a fejlesztő, közelről akció hormonok parfüm Aqua Disiac kiderült, hogy a teljes, ami tovább fokozza a vágyat a szex.

De most, sok gyártó kínál termékeket tartalmazó feromonok. Mi az előnye, Aqua Disiac?

  • vonzó gyönyörű csomag fekete színű, vagy árnyékban egy tengeri hullám.
  • szag ellen, teljesen azonos a termékeket ismert márkák.
  • Gazdaságos, palack, vas labdát, egy egységes alkalmazását a parfüm olajos keverék a bőrön.
  • A kis méret a palack, hogy helyezzenek el egy kis hölgyek kuplung vagy férfi pénztárca.
  • Alacsony ár rögzítve élet Sexy Wild Musk saját árkategóriában. Ízesített folyékony nem kell reklám, és készült természetes illóolajok (lásd „használati utasítást Aqua Disiac), amely garantálja a magas minőséget és alacsony ár.
  • Szorosan csavaros kupakkal, amely lehetővé teszi a hosszú távú használatra parfüm.

A folyamatos figyelmet az ellenkező nemű átalakítja egy személy. A pszichológusok szerint, koncentrálni feromonok Aqua Disiac növeli önbecsülés, önbizalom, javítja a hangulatot, enyhíti a depressziót, segít nekik, hogy úgy érzi, nyugodt. A szemében van egy világos, eredendő csak a szeretet az emberek, akik állandó a szexuális izgalmat.

Parfümök erős szag, azonos a termékeket ismert márkák.

További információ

Ahhoz, hogy használni parfüm igaz és ezt támasztja alá az értékelés és vitafórumok. Egy normális hétköznap vannak a bőrre a fül mögött és a nyak. De mielőtt a dátum, vagy egy párt kell illata és a csukló. De a gyengébbik nemre kézikönyv tanácsolja, hogy egy női parfüm a feromonok Aqua Disiac Wild Musk bőrén a szeméremcsont. Azok, akik használják a parfümöt, mondván, hogy az illata nagyon tartós és tart legalább egy fél napot. Ruházat kellemes illat:

  • tart néhány napig.
  • hagy maradékot.

Ahhoz, hogy vásárolni az illatanyag-készítmény a Musk Wild Aqua Disiac bármely kozmetikai bolt vagy megrendelhető az interneten keresztül. Az kétségtelen, a termékek minőségének bizonyítja az a tény, hogy a termelést végzik alapján a zárt részvénytársaság „Tudományos-termelés Egyesület»Khimsintez«, Moszkva. A vélemény, parfüm a feromonok Aqua Disiac egy teljes hasonlóságot mutat az ismert termékek az azonos gyűjtemény, hosszú ideig tart a test és a ruhák és nem változik a hosszabb tárolás során, és eladta egy ára 400 … bizonyíték a számos válaszokat hálás ügyfelek.

Különleges Ár !!!. Kattintson és nézze meg !!!
About Kelemen Gréta 396 Articles
"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."