Acai Berry – vélemények és az ár, ahol vásárolni

[Total:    Average: /5]

Grotto jelent figyelmét, hogy van valami egyedi a acai: Ez egyike azon kevés gyümölcs, amellett avokádó, amelyek egyszeresen telítetlen zsírok (MUFA).

A MUFA lehet dolgozni, hogy segítsen tartani érzi magát elégedett, ha tartalmazza azokat az ellenőrzött kalóriatartalmú étrend, az összeg acai olyan kicsi, hogy meg kellene fogyasztani nagy mennyiségű, hogy elég MUFA, mondja. És nem csak azt, hogy drága, azt mondja, nem lenne hozzá sok extra kalóriát. (MUFA is találtak olajbogyó, avokádó, diófélék, magvak, étcsokoládé, szója, len, és olíva, napraforgó olaj.)

Óvakodj a ‘Free’ Trials Acai Fogyás termékek

Nemcsak acai nem bizonyított, hogy a fogyás hatáskörét azzal hirdetések némelyike, fogyasztói csoportok arra figyelmeztetnek, hogy az emberek, akik regisztrálnak a „szabad” próba acai diétás termékek megég.

A Center for Science in the Public Interest, élelmiszer és táplálkozási watchdog csoport, a közelmúltban kiadott egy figyelmeztetést, hogy sok cég kínál ingyenes vizsgálatok acai diétás termékeket valójában a végén töltés ügyfelek. Az ügyfelek meg kell majd adnia a bankkártya-információt hajózás a „szabad” minta, és néhány azonnal sújtotta havi díj $ 80- $ 90.

A Better Business Bureau of Northern Indiana kínált hasonló figyelmeztetést ellen az online hirdetések acai fogyás termékek.

Mi az a Acai Berry?

Nőtt az Amazonas-medence Brazíliában, Acai egy sötétlila bogyó íze, mint egy kombinációja erdei gyümölcsök és a csokoládé.

A bogyó antociántartalma ez adja a gazdag lila színű. Antocianinok erős antioxidánsok, amelyek védik a szervezetet a rák, gyulladás, cukorbetegség, öregedés, neurológiai betegségek, és a bakteriális fertőzések.

A 4-uncia tiszta acai tartalmaz körülbelül 100 kalóriát, vas, kalcium, rost, vitamin és 6 g zsír – hanem azért, mert a bogyók nem szállít jól, a legtöbb élelmiszer-ipari termékek kereskedelmi forgalomban csak egy kis mennyiségű tiszta Acai. Acai kapható kapszula, por, folyadék, például fagyasztott cellulóz, és a palackozott turmixokat és egyéb italok.

Ha úgy vásárol acai termékek, olvassa el a címkét, mert az ital tartalmazhat sok hozzáadott cukrot és kalóriát. És legyen felkészülve matrica sokk a bolt, mint a legtöbb acai termékek szállítására, magasabb ár.

„készült termékek Acai drágák, mert 95% -a bogyó mag, és csak 5% a bőrön használni, hogy az élelmiszerek és italok”, mondja Grotto.

Ne feledje, hogy lehet kapni hasonlóan antioxidáns gazdag egész gyümölcsöt és zöldséget egy a költségek töredékéért acai, és természetes formában (többletköltség nélkül, cukor vagy kalória). Áfonya, szeder, málna és sokkal gazdaságosabb választás, hogy szállít hasonló egészségügyi ellátások, mondja Grotto.

About Kelemen Gréta 396 Articles
"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*