A webhely hirdetési irányelvei

a webhely olyan ir√°nymutat√°sokat hozott l√©tre, amelyek a weboldalon a Rekl√°m k√ľl√∂nb√∂zŇĎ szempontjainak kezel√©s√©re ir√°nyulnak. Az ir√°nymutat√°sok k√∂z√∂tt szerepelnek a fogyaszt√≥knak sz√≥l√≥ weboldalak √©s mobilalkalmaz√°sok is. A fogyaszt√≥knak sz√≥l√≥ weboldalakat √©s mobilalkalmaz√°sokat rekl√°mh√°l√≥zatok hat√°rozz√°k meg, √©s a hirdet√©si h√°l√≥zatok √°ltal meghat√°rozott felhaszn√°l√≥i √©rdeklŇĎd√©si k√∂r√∂n alapulnak.

A hirdet√©si ir√°nyelvben tal√°lhat√≥ ir√°nymutat√°sok sz√°mos olyan k√©rd√©st fednek le, mint p√©ld√°ul a hirdet√©sek m√©dia √°ltali j√≥v√°hagy√°sa, a hirdet√©sek megjelen√≠t√©se a webhelyen, valamint az oldalon tal√°lhat√≥ hirdet√©sek elt√°vol√≠t√°sa. Csak a helysz√≠nen dolgoz√≥ szem√©lyzet kapja meg a m√©rlegel√©si jogk√∂r√©t, hogy megtegye ezt a mŇĪveletet. A m√©dia felelŇĎss√©ge a politika √©rtelmez√©se √©s v√©grehajt√°sa. a webhelynek jog√°ban √°ll b√°rmikor megv√°ltoztatni a hirdet√©si politik√°t, ha sz√ľks√©gesnek tartja.

A k√∂vetkezŇĎ ir√°nyelvek a hirdet√©si ir√°nyelvek

A webhely kizárólagos hatáskörrel rendelkezik a hirdetés típusának meghatározására, amelyet a weboldalon elfogadnak és megjelenítenek. Fontos megjegyezni, hogy a weboldalon közzétett hirdetések nem azok a vállalatok, amelyek a hirdetett termékek vagy szolgáltatások gyártásával, terjesztésével vagy reklámozásával foglalkoznak.

A webhely nem fogadja el a nem pontos hirdetéseket. A Reklámnak pontosnak és szakmai módon kell eleget tenni.

Nem engedélyezett hirdetési kategóriák

A webhely nem fogad el illeg√°lis vagy ‚Äúkifog√°solhat√≥‚ÄĚ term√©keket. A weboldal fenntartja mag√°nak a jogot, hogy meghat√°rozza, mit tart ‚Äúkifog√°solhat√≥‚ÄĚ term√©knek.

  • A szem√©lyes okokra alapozott diszkrimin√°ci√≥t, illetve a szem√©ly vagy egy szem√©ly csoportj√°nak nevets√©gess√© tevŇĎ anyagokat nem fogadj√°k el.
  • Az alkohollal kapcsolatos hirdet√©sek nem fogadhat√≥k el.
  • A csal√°rd, f√©lrevezetŇĎ vagy t√°mad√≥ anyagok nem fogadhat√≥k el.
  • A 13 √©ven aluli gyermekek tartalm√°t ir√°ny√≠t√≥ anyagok nem fogadhat√≥k el.
  • A pornogr√°f tartalom nem fogadhat√≥ el.
  • A m√©di√°t vagy az ‚ÄúM‚ÄĚ minŇĎs√≠tett videoj√°t√©kok vagy tartalmak kateg√≥ri√°it elutas√≠tott √ľzeneteket nem fogadj√°k el.
  • Nem elfogadhat√≥ term√©kek vagy szolg√°ltat√°sok nem fogadhat√≥k el
  • Az olyan √ľzeneteket √©s m√©di√°t, amelyek nem tartalmaznak bizony√≠t√©kot, nem fogadj√°k el.
  • A megadott ter√ľletet meghalad√≥ hirdet√©si egys√©gek nem fogadhat√≥k el

A webhely tov√°bb√° k√ľl√∂nbs√©get tesz a rekl√°m, a szponzor√°lt tartalom √©s a szerkesztŇĎi tartalom k√∂z√∂tt. Ennek eredm√©nyek√©nt mindegyik tartalomt√≠pust k√ľl√∂n√°ll√≥, k√ľl√∂nb√∂zŇĎ ir√°nyvonalakkal rendelkezŇĎ entit√°sk√©nt kezelik.

Miut√°n az olvas√≥ az egyik hirdet√©sre kattint, az adott webhelyhez tartoz√≥ relev√°ns szponzor√°lt tartalomter√ľlethez kapcsol√≥dik.

A weboldal fenntartja mag√°nak a jogot, hogy meghat√°rozza, hogyan jelennek meg a keres√©si eredm√©nyek b√°rmely kulcssz√≥val vagy t√©m√°val kapcsolatban. A tartalom megjelenik a forr√°ssal egy√ľtt. A szponzor√°lt tartalmat ilyen m√≥don kell c√≠mk√©zni, √©s ugyanazok az ir√°nymutat√°sok vonatkoznak m√°s inform√°ci√≥ra is, amelyet szŇĪrtek.

A webhely tov√°bb√° k√∂veti azokat a szab√°lyokat √©s ir√°nymutat√°sokat, amelyeket a Google hirdet√©sek tartalmaznak, √©s √∂sszekapcsolj√°k a megfelelŇĎ webhelyekkel.

A harmadik f√©l tartalma meg kell felelnie a hirdet√©si ir√°nyelveknek, mik√∂zben a c√≠mk√©z√©si tartalmat a webhely √°ltal meghat√°rozott ir√°nyelv szab√°lyozza. A hirdet√©s nem sz√°nd√©kozik k√∂zvetlen kapcsolatot l√©tes√≠teni b√°rmely olyan el√©rhetŇĎs√©gi inform√°ci√≥val, mint p√©ld√°ul a regisztr√°ci√≥s vagy e-mail r√∂gz√≠t√©si oldal.

A weboldal fenntartja magának a jogot, hogy jóváhagyja a reklámok közzétételét. a webhely bármikor elfogadhatja, elutasíthatja, törölheti vagy eltávolíthatja a hirdetést. Gyors értesítést kapunk törlés, eltávolítás vagy elutasítás esetén.

A hirdetŇĎ k√∂teles betartani a honlapra vonatkoz√≥ valamennyi hazai √©s k√ľlf√∂ldi jogszab√°lyt. A jogszab√°lyok magukban foglalhatj√°k azokat a legend√°kat, nyilatkozatokat √©s k√∂zz√©t√©teleket, amelyek jogi c√©lokb√≥l sz√ľks√©gesek.

A rekl√°mnak nem kell tartalmaznia c√≠mk√©ket, pixeleket, flash t√°rol√≥kat vagy b√°rmilyen m√°s olyan szoftvert, amely inform√°ci√≥kat gyŇĪjt. A cookie-kat, beaconokat vagy egy√©b inform√°ci√≥t kiszŇĪrj√ľk, hogy megv√©dj√ľk a h√°l√≥zatot minden fenyeget√©stŇĎl. ‚Äú