Szépség

A massz√°zsszalon belsŇĎ kialak√≠t√°sa

A massz√°zsszalon belsŇĎ kialak√≠t√°sa

Az ide√°lis massz√°zsszalonban minden nyugalmat √©s b√©kess√©get √°raszt. Amikor a vend√©g √°tl√©pi a k√ľsz√∂b√∂t, a k√ľlvil√°got maga m√∂g√∂tt hagyja: odabent az √©rz√©kszerveit √©rŇĎ valamennyi hat√°s k√∂z√©rzet√©nek jav√≠t√°s√°t szolg√°lja. Finom sz√≠nek, egzotikus olajok illata, feltekert, puha t√∂r√∂lk√∂zŇĎk, halk zene vagy √©ppen t√∂k√©letes csend, sejtelmes f√©nyek √©s a masszŇĎr √©rint√©sei: mind-mind nyugalmat kell, hogy k√∂zvet√≠tsenek. Tal√°n minden sz√©p√©szeti szolg√°ltat√°s k√∂z√ľl a massz√°zs k√≠v√°nja meg a hangulati elemek legfi nomabban kidolgozott √∂sszhangj√°t ahhoz, hogy a gy√≥gy√≠t√≥ k√©z ereje hidat k√©pezhessen a test √©s l√©lek a k√∂z√∂tt.

A T√ĖK√ČLETES √ĖSSZHANG ALAPK√ĖVETELM√ČNY

Egy massz√°zsszalonban a minŇĎs√©gi szolg√°ltat√°s garanci√°ja term√©szetesen a megfelelŇĎen k√©pzett √©s nagy gyakorlattal rendelkezŇĎ masszŇĎr. Az ŇĎ erŇĎs √©s √©rz√©keny kezei, szakszerŇĪ mozdulatai teszik a kezel√©st k√©nyeztetŇĎ √©lvezett√© √©s a harm√≥nia meg√©l√©s√©nek forr√°s√°v√°. Az √©rint√©s mŇĪv√©szete azonban akkor seg√≠ti a vend√©get az √©let√∂r√∂m teljes √©s zavartalan √°t√©l√©s√©hez, ha a k√∂rbe√∂lelŇĎ k√∂rnyezet nemcsak a kezel√©s alatt, hanem elŇĎtte √©s ut√°na is t√∂k√©letes √∂sszhangot sug√°roz. A massz√°zsszalonnak minden r√©szlet√©ben harmonikusan kidolgozottnak kell lennie: m√°r a fogad√≥t√©rben ugyanazt a hangulatot, √©lm√©nyt kell keltenie a vend√©gben, mint amelyben a kezel√©s sor√°n majd r√©sze lesz. A t√∂k√©letes √∂sszhang megteremt√©s√©hez ez√©rt elsŇĎk√©nt a szalon k√∂rnyezet√©t kell megfelelŇĎen kiv√°lasztani. Egy kihalt ipari negyedben vagy √©pp egy k√∂zleked√©si csom√≥pont mellett √©p√ľlt h√°znak val√≥sz√≠nŇĪleg m√©g a legnyugalmasabb zuga sem alkalmas arra, hogy az ott v√©gzett pihentetŇĎ massz√°zs el√©rhesse c√©lj√°t. Egy nagy forgalm√ļ fodr√°szszalon f√©lreesŇĎ szob√°ja sem szerencs√©s v√°laszt√°s a test √©s a l√©lek egyens√ļly√°nak be√°ll√≠t√°s√°hoz. Egy csendes udvarra n√©zŇĎ belv√°rosi √©p√ľletben vagy a v√°ros sz√©l√©n, egy eldugott utc√°csk√°ban √°ll√≥ mag√°nh√°zban sokkal ink√°bb megtal√°lhatjuk azt a b√©k√©s k√∂rnyezetet, amelyben a massz√°zs val√≥ban helyre√°ll√≠thatja a test, a l√©lek √©s a szellem harm√≥ni√°j√°t.

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gr√©ta-t, de a legfontosabb k√©t dolog, amit tudni kell, hogy az optimista √©s prec√≠z, term√©szetesen bar√°ts√°gos, szeml√©lŇĎdŇĎ √©s racion√°lis, de kisebb d√≥zisokban, √©s gyakran elk√©nyeztetik a nem √©rz√©ketlen szok√°sok is.

Az optimizmusa azonban, ami√©rt gyakran im√°dj√°k. A bar√°tok gyakran sz√°m√≠tanak r√≥la √©s romantikus term√©szet√ľkre a sz√ľks√©g idej√©n.

Persze senki sem t√∂k√©letes, √©s Bogd√°nnak sz√°mos hib√°ja van. A tisztess√©g √©s az instabilit√°s hajlamos az √ļton j√°rni, b√°r ink√°bb szem√©lyes szinten, mint m√°sok sz√°m√°ra.

Szerencs√©re a pontoss√°ga √°ltal√°ban ott van, hogy enyh√≠tse a f√ļj√°sokat."

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az email c√≠met nem tessz√ľk k√∂zz√©. A k√∂telezŇĎ mezŇĎket * karakterrel jel√∂lt√ľk