Hírek

A lábfej anatómiája és szépsége

A lábfej anatómiája és szépsége

A PUHA ÉS SIMA LÁBFEJ

A testet borító bőr vastagsága testtájanként változó. A sarok a testnek az a része, ahol a bőr a legvastagabb. A saroktájék bőre igen érzékenyen és látványosan reagál a külső hatásokra: szélsőséges hőmérsékleti viszonyok között könnyen izzad, vagy éppen kiszárad, érdessé válik, berepedezik, a cipő nyomása hatására sajátos alakot vehet fel.
A bőr megvastagodása, érdessé válása ellen a legjobb védelmet a bőrradírozó lábkrémek nyújtják. Alkalmazásuk egyszerű, hatásuk látványos.
• Mossuk meg, majd töröljük szárazra a lábfejet.
• Vegyünk egy mogyorónyi mennyiséget a bőrradírból, és masszírozzuk át vele határozott mozdulatokkal a lábfejet, különös tekintettel azokra a területekre, ahol a bőr a legvastagabb és a legérdesebb (sarok, lábujjak).
• Masszírozzuk át gondosan a lábfej felső részét is körkörös mozdulatokkal, hogy az egész lábfej bőre szép és ápolt legyen.
• A krémet egy bizonyos idő után dörzsölő mozdulatokkal tudjuk eltávolítani a lábfejről. A dörzsölés során a krémmel együtt távoznak a felszíni elhalt hámsejtek is, és a lábfej bőre bársonyosan sima, jól ápolt lesz.
Vízzel lemosható hámlasztó készítmények helyett a lábfej ápolására használjunk inkább speciális bőrradírt, amely mélységében hidratálja a kiszáradásra hajlamos bőrterületet, és hosszantartó hatást biztosít.

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is.

Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején.

Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára.

Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük