Hírek

A föld ajándékai

A föld ajándékai

SÓK BŐRRADÍROZÁSRA

A só kitűnő bőrradír, ha azonban önmagában használják, a vele végzett kezelés nem éppen kellemes érzés. Viszont egész tárháza áll rendelkezésünkre az olyan, só alapú, de egyéb összetevőkkel gazdagított radírozó készítményeknek, amelyekkel a tisztító, bőrmegújító ápolás nemcsak hatékony, de egyszersmind kényeztető élmény is. A bőrradírt magunk is elkészíthetjük, vendégeink igénye szerint.
Remineralizáló, élénkítő hatású bőrradír: a tengeri kristályos só és rozmaringolaj keveréke ásványi anyagokban rendkívül gazdag készítmény.
Tonizáló hatású bőrradír: a tengeri sóhoz adjunk édesmandula olajat, valamint latin-amerikai szokás szerint néhány cseppnyi tequilát. Ezt a bőrradírt nyári időszakban ajánlatos használni.
Fogyasztó hatású bőrradír: a tengeri sót keverjük mézzel és kakaóval.
Frissítő hatású bőrradír: japán sóhoz adjunk grapefruit olajat, agyagot és élénkítő hatású fűszernövényeket, például rozmaringot.
Egzotikus bőrradír: vulkanikus só, mexikói só, kókuszreszelék és amazóniai balzsam keveréke.
Bármelyik változatot használjuk is a kezeléshez a fentiek közül, minden esetben adjunk a bőrradírhoz néhány cseppnyi édesmandula olajat, amitől a kezelés hatékonyabb lesz, és kellemes élményt nyújt a vendégnek. A bőrradírozást mindig a lábakkal kezdjük. Drénező, dörzsölő mozdulatokat végezzünk. A kezelés során vigyázzunk arra, nehogy túl erősen dörzsöljük a bőrt, mert a láb nagyon érzékeny terület, és könynyen megpattanhatnak bőrében a felszíni apró hajszálerek. Ráadásul a sóval végzett erőteljes, agresszív dörzsölés kifejezetten kellemetlen, fájdalmas érzés. A radírozás végeztével öblítsük le alaposan a bőrradírt, majd kenjük be a bőrfelületet tápláló, bőrpuhító hatású krémmel. A krém felvitele során a mozdulatok gyorsasága legyen nagyjából azonos a bőrradírozás tempójával. A krémezés során végezzünk fi nom masszírozó mozdulatokat, amelyek segítik a gyors beszívódást, és kellemes, lazító hatásuk is van. A kezelést ajánlott rendszeressége: havonta két alkalommal, kozmetikai szalonban vagy spában.

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is.

Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején.

Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára.

Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük